Vakantiehuis Noord Bretagne

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Noord Bretagne? Kom dan naar Le Cheval Rouge! Wij hebben vakantiehuisjes in het noorden van Bretagne waar je kunt genieten met familie of vrienden van een ontspannen vakantie. Je vindt Le Cheval Rouge aan een rustige weg vlakbij het Franse dorpje Prat.

Over het vakantiehuis in noord Bretagne

Le Cheval Rouge is een oude herenboerderij die is omgebouwd tot 3 ruime gîtes. Tijdens de renovatie is de oude stijl zoveel als mogelijk bewaard gebleven. Er is een huis voor 6-8 personen dit huis heeft 3 slaapkamers en 3 badkamers daarnaast is er een huis voor 5 personen met 3 slaapkamers en 2 badkamers en in ons kleinste huis kun je met 4 personen verblijven. Ook als je wilt kamperen kun je bij ons terecht, op het 1 hectare tellende land wat bij de boerderij zit kun je verblijven in een van onze ingerichte tenten.

De omgeving

De omgeving van Le Cheval Rouge is prachtig, de provincie Bretagne staat bekend om het mooie wandelgebied. Daarom organiseren we buiten het hoogseizoen compleet verzorgde wandelvakanties. Het vakantiehuis is te vinden in het noorden van Bretagne, vlakbij de kust en is omgeven door natuur.

Faciliteiten het vakantiehuis in noord Bretagne

Wanneer je op vakantie bent bij Le Cheval Rouge wordt je van verschillende faciliteiten voorzien. Er is gratis wifi, je kunt gebruikmaken van de 4-persoons sauna en van de droger en wasmachine. Daarnaast zijn er ook veel activiteiten voor kinderen. Ze kunnen veilig spelen op ons terrein, omdat het afgesloten is met struiken en planten kunnen ze niet zomaar de weg op rennen. Verder kunnen ze hutten bouwen, in bomen klimmen trampoline springen of een frisse duik nemen in ons buitenzwembad. Elke week in het hoogseizoen worden er activiteiten georganiseerd waar je kinderen geheel vrijblijvend aan mee kunnen doen. Niks moet en alles kan bij ons!

Interesse?

Wil je een vakantiehuis reserveren in noord Bretagne? En ben je op zoek naar een rustige omgeving?  Ons huisje  in Bretagne is dan echt iets voor jou. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

vakantiehuis noord bretagne

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.