Vakantiehuis Frankrijk

Wil je met het hele gezin op vakantie naar de zon? Camping Le Cheval Rouge heeft een prachtig vakantiehuis in Frankrijk. De camping is opgericht door twee Nederlanders. Hierbij is zoveel als mogelijk rekening gehouden om de structuur te behouden en écht de Franse cultuur te eren. Het vakantiehuis was oorspronkelijk een oude boerderij. Inmiddels is de boerderij gerenoveerd en omgebouwd tot een mooi vakantiehuis waar je heerlijk tot rust kunt komen. Daarnaast staat het huis op een fantastische plek, namelijk in het mooi gelegen Bretagne, dat bekend staat om de mooie natuur.

Over het vakantiehuis in Frankrijk

Le Cheval Rouge heeft drie verschillende vakantiehuizen beschikbaar. Het grootste huis is geschikt voor 6 tot 8 personen, gevolgd door een huisje voor 5 personen en daarnaast is er nog een accommodatie voor 4 personen. De chalets liggen nabij het Bretonse, kleine plaatsje Prat.  De huisjes zijn omgeven door een kleinschalige camping met ingerichte tenten.

De omgeving

Ons vakantiehuis heeft de perfecte ligging. Het ligt namelijk vlakbij de kust aan het noorden van Bretagne. De plaats staat onder meer bekend om haar mooie wandelgebieden. Buiten het hoofdseizoen worden er vanaf deze locatie ook compleet verzorgde wandelvakanties georganiseerd. Daarnaast zijn er in de huurt diverse watersporten te beoefenen, zoals zeilen, kanovaren en kitesurfen.

Over de eigenaren

Wij zijn Olivier en Chantal. Samen zijn we de eigenaren van het vakantiehuis in Frankrijk. Nadat we waren afgestudeerd, besloten we eerst op avontuur te gaan en dus hebben we een prachtige fietstocht door Mexico gemaakt. Daarna vonden we het een goed idee om iets voor onszelf te starten en zo is onze kleinschalige camping Le Cheval Rouge ontstaan.

Interesse?

Wil je ook je vakantie doorbrengen op onze camping? Bij Le Cheval Rouge ben je van harte welkom! Neem contact met ons op voor meer informatie, vraag naar de mogelijkheden of doe een reservering. We horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.