Vakantiehuis Bretagne met zwembad

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in Bretagne met zwembad? Le Cheval Rouge is een omgebouwde herenboerderij die gelegen ligt in het mooie natuurgebied Bretagne. In 2003 hebben de huidige eigenaren het gerenoveerd en het dient nu als vakantiehuis. Le Cheval Rouge beschikt ook over een kleine camping inclusief een buitenzwembad.

Over het vakantiehuis in Bretagne met zwembad

Ongeveer een kilometer van het Franse dorp Prat, ligt het Bretonse vakantieboerderij Le Cheval Rouge. In 2003 is de leegstaande herenboerderij omgebouwd tot drie gîtes. Ruime vakantiehuisjes met ieder zijn eigen karakter. De eigenaren hebben de franse oude stijl in het interieur gehouden. Wat de huisjes erg identiek houdt. Ook kan je in het najaar bijkomen van een lange wandeltocht bij onze houtkachel in de woonkamer.

De omgeving

Le Cheval ligt dicht bij de kust in het Noorden van Bretagne. Het is een prachtig natuurgebied waar je zowel in het najaar als het voorjaar heerlijk kunt wandelen in de omgeving. Buiten het hoogseizoen worden er complete wandelvakanties georganiseerd. Le Cheval kiest daarvoor de meest mooie routes uit om te lopen, zodat je alle schitterende plekken van Bretagne hebt gezien na deze vakantie.

Activiteiten voor kinderen

Het is een kindvriendelijke omgeving door alle planten en struiken die om het vakantiehuis en camping staan. Je hoeft je daarom geen zorgen te maken over de veiligheid van je kinderen. Wekelijks worden er activiteiten georganiseerd voor kinderen waar ze vrijblijvend aan mee kunnen doen. Bijvoorbeeld hutten bouwen, in bomen klimmen of trampoline springen. Daarnaast kunnen de kinderen gebruik maken van het buiten zwembad wat zich bevind op de camping. Het zwembad is ook nog eens verwarmd, dus ook in de koudere periodes is het zwembad nog lekker om in te duiken.

Interesse?

Wil je graag genieten in een gezellig vakantiehuis met zwembad? Le Cheval Rouge is uitermate geschikt! Wil je graag meer weten of direct reserveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Wij helpen je graag!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.