Vakantiehuis Bretagne aan zee

Een vakantiehuis Bretagne aan zee, wie wilt dat nou niet? Le Cheval Rouge heeft prachtige huizen beschikbaar voor het hele gezin, familie of vrienden. De gîtes zijn ruimtelijk en geschikt voor in totaal 17 personen. Er is ontzettend veel te beleven, zoals een boerderij die te vinden is aan een rustige weg midden in een groene omgeving. Wil je op en ontspannen vakantie? Dan is Bretagne de ideale plek!

Over de vakantiehuizen in Bretagne

De vakantiehuisjes die in Le Cheval Rouge staan, zijn oorspronkelijk onderdeel van een oude herenboerderij. Nederlandse eigenaren hebben deze boerderij omgebouwd, maar de Franse stijl behouden. Elk huis heeft een unieke uitstraling met een eigen terras. Er is een gezamenlijke ruimte waar de wasmachines en drogers staan. De accomodaties hebben allemaal meerdere badkamers. Er zijn vakantiehuisjes beschikbaar voor 4 personen, 5 personen en 6-8 personen. Ook zijn er nog andere faciliteiten waar gebruikt van kan worden, zoals een pooltafel, tafeltennis én een sauna. 

De omgeving in Bretagne

De natuur in Bretagne is uitermate geschikt om een wandeling te maken. De oude boerderij ligt namelijk op een worp afstand van het Franse dorpje Prat. Een fijne en groene omgeving. Vanuit Nederlandse eigenaren worden complete wandelvakanties georganiseerd. Tijdens deze wandelvakanties wordt er gewandeld langs de mooiste plekjes van Bretagne. 

Vakantiehuis Bretagne aan zee voor kinderen

Ondanks dat het vakantiehuis aan zee gelegen is, is het terrein van Le Cheval Rouge kindvriendelijk. Het is namelijk omgeven met planten en struiken, waardoor kinderen niet makkelijk weg kunnen rennen. Er worden veel activiteiten georganiseerd voor kinderen waar ze vrijwillig aan mee kunnen doen. Ook zijn er diverse faciliteiten waar ze gebruik van kunnen maken. Ze kunnen bijvoorbeeld hutten bouwen, in bomen klimmen, trampoline springen, maar er is ook een zandbak of een speelboot. Daarnaast kunnen ze ook het zwembad in springen die buiten te vinden is! 

Interesse?

Wil je ook graag een vakantiehuis in Bretagne aan zee? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Je kan ook direct reserveren. Wij hopen je snel te zien!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.