Vakantiebungalow Bretagne

Wilt u in de zomer op vakantie naar Frankrijk? Le Cheval Rouge heeft een vakantiebungalow in Bretagne. Het is opgezet door twee Nederlandse eigenaren die de structuur en cultuur van Frankrijk behouden hebben. De vakantiebungalow in Bretagne is omgebouwd vanaf een oude boerderij, ligt in een rustig gedeelte van Bretagne en biedt een kans om eens lekker met het gezin tot rust te komen.

Over de vakantiebungalow in Bretagne

Le Cheval Rouge beschikt over drie verschillende bungalows op haar terrein. De grootste vakantiebungalow in Bretagne is voor 6 tot 8 personen. Er zijn ook nog twee kleinere varianten voor 5 personen of 4 personen.

De omgeving van de vakantiebungalow in Bretagne

Le Cheval Rouge heeft met haar verschillende faciliteiten als bungalows en ingerichte tenten een perfecte ligging. Le Cheval Rouge is vlakbij de kust in het noorden van Bretagne. Buiten het hoofdseizoen om worden er vanuit de camping verschillende wandelroutes georganiseerd door de eigenaar. Deze routes lopen dwars door Bretagne heen, waar Bretagne bekend staat om haar prachtige wandelgebied.

Over de eigenaar van de vakantiebungalow in Bretagne

Wij zijn Olivier en Chantal, samen de Nederlandse eigenaar van drie vakantiehuizen in Bretagne. Na ons afstuderen besloten wij op avontuur te gaan. Wat begon bij een fietstocht door Mexico eindigde bij het opzetten van een kleinschalige camping met een omgebouwde boerderij tot 3 bungalows in Bretagne. Wij hebben getracht qua structuur en cultuur zoveel mogelijk hetzelfde te houden.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een vakantiebungalow in Bretagne voor de vakantie om even lekker tot rust te komen? Ons vakantiehuis in Bretagne biedt voor u de uitkomst. Neem contact met ons op voor meer informatie, vraag naar de mogelijkheden of doe een reservering. We horen graag van u!

vakantiebungalow bretagne

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.