Vakantie in Bretagne

Ben je op zoek naar een vakantie in Bretagne? De prachtige provincie Bretagne is een ultieme vakantiebestemming! Bij Le Cheval Rouge kun je genieten van een welverdiende vakantie. Huur een van onze compleet ingerichte tenten of huur een huisje bij ons. Er zijn veel mogelijke manieren om je vakantie bij ons door te brengen.

Over de vakantie in Bretagne

Je vind Le Cheval Rouge op een kilometer afstand van het Bretonse dorpje Prat, aan een rustige weg en in een rustige omgeving. Le Cheval Rouge is een oude herenboerderij die omgebouwd is tot 3 heerlijke gîtes. Het land dat bij de oude boerderij hoorde is nu beschikbaar om te kamperen. Er zijn hier acht kampeerplekken gerealiseerd, je kunt hier de ingerichte tenten huren. Zo heb je wel het ultieme kampeer gevoel, maar je hoeft zelf geen tent op te zetten. Dat is toch heerlijk?

De omgeving van Bretagne

Bretagne is een ontzettend mooie plek om op vakantie te gaan. Er is veel natuur en je kunt er heerlijk wandelen en fietsen. Daarom kun je bij ons buiten het hoofdseizoen een compleet verzorgde wandelvakantie boeken. Het terrein van Le Cheval Rouge is ook omgeven door planten en struiken. Dit maakt de camping veilig voor kinderen omdat ze niet zomaar van het terrein af kunnen rennen.

Faciliteiten van de vakantie in Bretagne

Bij Le Cheval Rouge kun je genieten van een onbezorgde vakantie. Onze vakantieaccommodatie is van veel gemakken voorzien om het jou zo comfortabel mogelijk te maken. Zo krijg je elke ochtend in het hoofdseizoen, verse koffie en thee. Je kunt aanschuiven bij de table d’hôtes om te genieten van een vers bereide maaltijd. Er is een sauna aanwezig in de huisjes en ook een droger en wasmachine. Verder zijn er genoeg faciliteiten waarmee jouw kinderen zich zullen vermaken. Ons buiten zwembad bijvoorbeeld, of de trampoline en de wekelijkse activiteiten die georganiseerd worden. Hier kunnen ze geheel vrijblijvend aan deelnemen. Er is voor ieder wat wils bij Le Cheval Rouge, ontdek het zelf!

Interesse?

Wil je op vakantie in Bretagne en ben je geïnteresseerd in het verblijven bij Le Cheval Rouge? Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

vakantie in bretagne

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.