Vakantie bij Nederlanders

Ben je op zoek naar een vakantie in Frankrijk? Maar wordt je belemmerd door de taalbarrière en wil je het liefst op vakantie bij Nederlanders? Kom dan eens naar Le Cheval Rouge! Dit is een camping met een Nederlandse eigenaar, zo heeft u geen miscommunicaties en kunt u onbezorgd van uw vakantie genieten!

 

Over de vakantie bij Nederlanders

Le Cheval Rouge is een oude herenboerderij die aan een rustige weg ligt vlakbij het Bretonse plaatsje Prat. De Nederlandse eigenaren hebben de oude boerderij omgebouwd tot 3 gîtes en van het omliggende terrein hebben ze een camping gemaakt. Je kunt hier zowel overnachten in een huis als in een tent, mogelijkheden genoeg! Er zijn veel faciliteiten wanneer je op vakantie gaat bij Le Cheval Rouge. Er is een zwembad, tennis- en pooltafel en een zandbak. Voor kinderen organiseren we wekelijks allerlei activiteiten waar ze geheel vrijblijvend aan mee kunnen doen. Je kunt genieten van verse koffie en thee elke ochtend en als je een van onze huizen huurt kun je gebruikmaken van de sauna. Heerlijk ontspannen dus!

 

De omgeving van onze camping in Bretagne met Nederlandse eigenaar

Deze vakantieaccommodatie heeft een ideale ligging, in het noorden van Bretagne vlakbij de kust. De provincie Bretagne staat bekend om de prachtige natuur en je kunt er ook goed wandelen. Daarom organiseren wij buiten het hoogseizoen  wandelvakanties, dan laten we je in zes dagen tijd de mooiste plekken van Bretagne zien.

 

Over de Nederlandse eigenaren

De Nederlandse eigenaren van Le Cheval Rouge zijn Olivier en Chantal. Zij hebben elkaar leren kennen in hun studietijd. Na hun afstuderen zijn zij gaan reizen, maar kregen er geen genoeg van.  Daarom besloten ze om een kleinschalige camping op te zetten in Bretagne. Ze kochten de oude herenboerderij met een stuk grond en hebben deze geheel gerenoveerd, met behoud van de oude stijl. Van de grond die bij de boerderij zat hebben ze een camping gemaakt en zo is Le Cheval Rouge ontstaan.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een vakantie bij Nederlanders in Frankrijk? Onze camping in Bretagne met Nederlandse eigenaren biedt voor jou de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.