Op vakantie naar Bretagne

Wil je op vakantie naar Bretagne? Bij Le Cheval Rouge kun je terecht voor een heerlijke vakantie met familie of vrienden. Er zijn verschillende mogelijkheden bij Le Cheval Rouge. Zo kun je bij ons kamperen (waarbij je een compleet ingerichte tent kunt huren) of je kunt bij ons terecht in een van de vakantiehuisjes.

 

Over de vakantie in Bretagne

Le Cheval Rouge is een oude herenboerderij die geheel gerenoveerd is. De boerderij beschikt over 1 hectare grond waar we een campingterrein hebben gerealiseerd. Je vindt de camping aan een rustige weg, ongeveer een kilometer vanaf het Franse dorpje Prat. Wil je op vakantie met kinderen? Dat kan heel goed bij Le Cheval Rouge, het is een kindvriendelijke plek om met kinderen naartoe te gaan.

 

De omgeving

Het terrein van de boerderij en de bijbehorende camping zijn omgeven door planten en struiken en er zijn ook veel bomen te vinden. In de omgeving van de camping is veel natuur, Bretagne staat ook wel bekend om het mooie wandelgebied. Buiten het hoogseizoen organiseren wij daarom compleet verzorgde wandelvakanties. In zes dagen tijd laten we u de mooiste plekken van Bretagne zien.

 

Faciliteiten van Le Cheval Rouge

Wanneer je te gast bent bij Le Cheval Rouge, wordt je van alle gemakken voorzien. Wij bieden verschillende faciliteiten voor zowel onze vakantiehuisjes als de tenten. Wij bieden een wasmachine en een droger zodat je gewoon de was kunt doen als je op vakantie bent. Er is elke ochtend in het hoofdseizoen verse koffie en thee. Wanneer je in een van de huizen verblijft kun je gebruikmaken van de sauna. Verder zijn er veel faciliteiten waar kinderen ook gebruik van kunnen maken zoals een trampoline, een tennis- en pooltafel, een zandbak en een zwembad. Wil je er eens lekker op uit? Ga dan met een van onze fietsen die we ter beschikking stellen aan onze gasten. Eigenlijk is het teveel om op te noemen, dus kom het zelf ervaren!

 

Interesse?

Wil je op vakantie naar Bretagne en ben je geïnteresseerd in het verblijven bij Le Cheval Rouge? Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.