Op vakantie in Bretagne

Bent u met uw gezin op zoek naar de ideale vakantie in Frankrijk? Ga dan op vakantie in Bretagne. Le Cheval Rouge is een camping in Bretagne. De camping is relatief klein, wat het ideaal maakt om lekker tot rust te komen en van de natuur te genieten. 

 

Over de camping in Bretagne

Als u op vakantie in Bretagne gaat is Le Cheval Rouge een ideale plek. Vlakbij het plaatsje Prat ligt de vakantieboerderij welke is omgetoverd tot 3 heerlijke gîtes, ingerichte vakantiehuisjes, om ultiem tot rust te komen. Daarnaast hebben wij op het omgelegen land een kleinschalige en natuurlijke camping gemaakt. Hier kunt u vooraf ingerichte tenten huren om zorgeloos uw vakantie te vieren. 

 

De omgeving van onze camping in Bretagne

Naast de mooie camping, is de omgeving ook een reden om op vakantie in Bretagne te gaan. Le Cheval Rouge heeft als camping een ultieme ligging. Het is vlakbij de kust aan het noorden van Bretagne. Daarnaast staat Bretagne om haar prachtige wandelgebied bekend. Buiten het hoofdseizoen verzorgen wij vanuit de camping mooie en complete wandelvakanties door Bretagne heen, waar u in 6 dagen erg veel van de omgeving kan zien.

 

Over ons

Wij zij Olivier en Chantal, beiden afkomstig uit Nederland. Na ons afstuderen besloten wij op avontuur te gaan, door een fietstocht door Mexico te maken. Toen wij aan het echte werk moesten beginnen kwamen wij een oude onbewoonde boerderij tegen. Deze hebben wij samen omgevormd tot een mooie kleinschalige camping in Bretagne. We hebben geprobeerd zo veel mogelijk hetzelfde te houden, om de originele structuur en cultuur te behouden. Ideaal als camping om op vakantie in Bretagne te gaan!

 

Interesse?

Wilt u op vakantie in Bretagne en bent u geïnteresseerd in het verblijven op onze camping? Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van u!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.