Op vakantie bij Nederlanders

Bent u met uw gezin op zoek naar de ideale vakantie in Frankrijk, met het gemak van Nederlands blijven praten? Ga op vakantie bij Nederlanders, Le Cheval Rouge is een Nederlandse camping in Bretagne. Het beschikt over 3 gîtes en vooraf ingerichte tenten. De camping is relatief klein, wat het ideaal maakt om lekker tot rust te komen en van de natuur te genieten. 

 

De locatie

Als u op vakantie bij Nederlanders in Frankrijk gaat, is het wel zo fijn om te weten waar in Frankrijk dit is. De camping Le Cheval Rouge ligt in Bretagne, vlakbij het Bretonse plaatje Prat. De Nederlandse eigenaar heeft een oude boerderij omgezet tot 3 prachtige gîtes, en het omgelegen gebied omgebouwd tot een kleinschalige camping voor ingerichte tenten.

 

De omgeving van de Nederlandse camping in Bretagne

Le Cheval Rouge heeft als camping een ultieme ligging in Bretagne. Het is vlakbij de kust aan het noorden van Bretagne. Bretagne staat om haar prachtige wandelgebied bekend. Buiten het hoofdseizoen verzorgt de Nederlandse eigenaar vanuit de camping mooie en complete wandelvakanties door Bretagne heen, waar u in 6 dagen enorm veel van de omgeving ziet.

 

Op vakantie bij Nederlanders – Wie zijn de eigenaars?

Wanneer u op vakantie bij Nederlanders in Frankrijk gaat is het belangrijk om te weten wie deze Nederlanders zijn. Wij zijn Olivier en Chantal. Na ons afstuderen besloten wij op avontuur te gaan. Wat begon bij een fietstocht door Mexico eindigde bij het opzetten van deze kleinschalige camping in Bretagne. Wij hebben geprobeerd qua structuur en cultuur zoveel mogelijk hetzelfde te houden. Daarnaast heeft u het voordeel als u op vakantie bij Nederlanders gaat dat u het gemak houdt van Nederlands praten.

 

Interesse?

Wilt u op vakantie bij Nederlanders? Wij zijn Olivier en Chantal en zien u graag verschijnen op onze kleinschalige camping. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van u!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.