Natuurcamping Bretagne

Bent u met uw gezien op zoek naar een rustgevende natuurcamping in Frankrijk om lekker van de vakantie te genieten? Le Cheval Rouge is een camping in Noord Bretagne. De camping is relatief klein, wat het ideaal maakt om lekker tot rust te komen, van de natuur te genieten en heerlijke wandelingen te maken. 

Over de natuurcamping in Bretagne

De natuurcamping ligt in het mooie Franse Bretagne. Vlakbij het plaatsje Prat ligt een vakantieboerderij welke is omgebouwd tot 3 heerlijke gîtes, ingerichte bungalows, om ultiem tot rust te komen. Daarnaast hebben wij op het omgelegen land een kleinschalige natuurcamping gemaakt. Hier kunt u vooraf ingerichte tenten huren om zorgeloos uw vakantie te vieren. 

De omgeving van onze natuurcamping in Bretagne

Le Cheval Rouge heeft als natuurcamping een ultieme ligging in Bretagne. Het ligt vlakbij de kust in Noord Bretagne. Ook staat Bretagne bekend om haar prachtige wandelgebied. Buiten het hoofdseizoen verzorgen wij vanuit de camping mooie en complete wandelvakanties door Bretagne heen, waar u in 6 dagen enorm veel van de omgeving ziet.

Over ons

Wij zij Olivier en Chantal, beiden afkomstig uit Nederland. Na ons afstuderen besloten wij op avontuur te gaan, door een fietstocht door Mexico te maken. Toen wij aan het echte werk moesten beginnen kwamen wij een oude onbewoonde boerderij tegen. Deze hebben wij samen omgevormd tot een mooie kleinschalige natuurcamping in Bretagne. We hebben geprobeerd zo veel mogelijk hetzelfde te houden, om de originele structuur en cultuur te behouden.

Interesse?

Wilt u met uw gezin er lekker tussen uit op een rustgevende natuurcamping in Bretagne? Twijfel niet en neem contact met ons op, vraag naar de mogelijkheden of plaats een reservering. Wij horen graag van u!

Natuurcamping Bretagne