Camping Bretagne

Ga je in het naseizoen op vakantie en ben je nog op zoek naar een camping? Wat dacht je van Le Cheval Rouge in Frankrijk! Midden in de natuur, gelegen in het noorden van Bretagne nabij het dorpje Prat. De ideale plek om ontspannen vakantie te vieren.

 

Over Le Cheval Rouge

Le Cheval Rouge maakt onderdeel uit van een (oude) vakantieboerderij. De boerderij is volledig gerenoveerd en omgetoverd tot drie gîtes. Op het omliggende stuk land van 1 hectare groot, hebben we een camping gerealiseerd met ingerichte tenten. We hebben acht kampeerplekken beschikbaar. Vier van de acht plekken hebben een eigen toiletgebouw met aanrecht en wastafel. De plaatsen zijn ruim ingericht en afgeschermd met planten en struiken, waardoor u veel privacy heeft. In het naseizoen is het ook mogelijk om uw eigen tent, camper of caravan mee te nemen.

 

De omgeving

Onze camping ligt vlakbij de kust. Bretagne staat bekend om de prachtige natuur en mooie wandelgebieden. Daarom organiseren we in het naseizoen compleet verzorgde wandelvakanties, met verblijft in één van onze gîtes. Benieuwd naar onze wandelvakanties? Kijk hier. Daarnaast is het mogelijk om bij ons in de buurt diverse watersporten te beoefenen. Je kunt bijvoorbeeld gaan zeilen langs natuurgebied les Sept Iles, kitesurfen bij de baai van St. Michel en Greve of kanovaren tussen de eilanden.

 

Activiteiten voor kinderen

Komt u in het naseizoen op onze camping kamperen met het hele gezin? Ook dan ben je zeer welkom op Le Cheval Rouge. Kinderen kunnen bij ons hutten bouwen, in bomen klimmen en trampoline springen. Daarnaast hebben we een zandbak, een tennis- en pooltafel en een zwembad waar ze een verfrissende duik kunnen nemen. Kinderen kunnen bij ons veilig spelen, omdat de camping is afgesloten met planten en struiken. Zo kunnen ze niet zomaar van het terrein af rennen.

 

Interesse?

Wil jij ook in het naseizoen verblijven op onze camping? Neem contact met ons op, vraag naar de mogelijkheden of plaats een reservering. Wij horen graag van je!

Naseizoen camping

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.