Le Cheval Rouge camping

Ben je op zoek naar een camping in Frankrijk? Le Cheval Rouge is een camping in het prachtige Bretagne omgeven door natuur. De camping ligt aan een rustige weg op ongeveer 1 kilometer van het Franse dorpje Prat. Op het terrein staat een oude herenboerderij die geheel gerenoveerd is. De boerderij heeft 1 hectare grond waar de camping op gerealiseerd is.

 

Over kamperen in Bretagne

Le Cheval Rouge is een kleinschalige camping met 8 kampeerplekken. Houd je meer van Glamping? Dat kan bij ons ook! Huur dan een van onze compleet ingerichte tenten. We hebben 4 tenten met een privé toiletgebouw, dit ligt achter de tent. In dit toiletgebouw bevindt zich ook een wastafel. Voor de afwas en om te douchen kun je terecht in het algemene sanitair gebouw. Buiten het hoogseizoen kun je op de camping ook terecht met campers of caravans. Geen zin om te koken? Je kunt zo aanschuiven aan bij de table d’hôtes.

 

De omgeving

De omgeving van de camping Le Cheval Rouge, is ontzettend mooi. Bretagne staat ook wel bekend om haar prachtige wandelgebieden, er is veel natuur te bewonderen. Ook rondom de camping is veel natuur, het terrein is afgesloten met struiken en planten. Hierdoor is de camping ook zeer geschikt om met kinderen op vakantie te gaan. Ze kunnen niet zomaar van het terrein af en ze kunnen lekker klimmen en klauteren in de bomen die er staan.

 

Activiteiten voor kinderen tijdens kamperen in Bretagne

Er zijn veel activiteiten voor kinderen bij ons op de camping. Ze kunnen bijvoorbeeld trampoline springen en hutten bouwen. Daarnaast is er een zwembad waarin ze een verfrissende duik kunnen nemen. Wij zorgen er ook voor dat er elke week genoeg activiteiten zijn voor je kinderen. Zij kunnen hier geheel vrijblijvend aan mee doen, niets moet en alles kan!

 

Interesse?

Ben je op zoek naar een camping in Frankrijk? En ben je op zoek naar een kleinschalige camping met veel mogelijkheden? Camping Le Cheval Rouge in Bretagne biedt voor jou de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van  je!

Le cheval rouge camping

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.