Kleinschalige camping Frankrijk

Ben je op zoek naar een kleinschalige camping in Frankrijk? bij Le Cheval Rouge zit je goed! Het is de ideale plek om door te brengen met je vrienden, familie of je gezin. Wij hebben één hectare campingterrein waar je een compleet ingerichte tent kan huren. Je kan er ook voor kiezen om met je eigen tent te kamperen.

 

Over de kleinschalige camping

De camping is herkenbaar aan de oude herenboerderij. Deze is namelijk verbouwd door Nederlandse eigenaren, maar de authentieke stijl is geprobeerd te behouden. Op het terrein zijn er genoeg opgezette plekken waar onze gasten terecht kunnen. Buiten het hoogseizoen zijn er ook campers en caravans toegestaan op de camping.

 

De omgeving

Bij Le Cheval Rouge kan je heerlijk ontspannen door de rustige omgeving. De camping ligt dichtbij de kust in het noorden van Bretagne. Dit gebied is geschikt voor wandeltochten en mooie uitzichten. Daarom worden er buiten het hoogseizoen altijd speciale wandelvakanties georganiseerd. Hierbij bezoek je in zes dagen de mooiste plekken van Bretagne.

 

Activiteiten voor kinderen

De kleinschalige camping in Frankrijk is niet alleen geschikt voor volwassenen, maar ook voor kinderen! Het terrein is veilig omringd door struiken en planten, waardoor de kinderen niet zomaar weg kunnen. Verder kunnen de kinderen gebruik maken van de trampoline, de pool- of tennistafel, kunnen zij hutten bouwen en in bomen klimmen. Ook worden er wekelijks diverse activiteiten georganiseerd waar kinderen vrijblijvend aan mee kunnen doen. Daarnaast kunnen de kinderen ook nog een frisse duik nemen in het buitenzwembad.

 

Interesse?

Wil jij graag kamperen op onze kleinschalige camping in Frankrijk? Le Cheval Rouge ontvang je graag met open armen! Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact met ons opnemen of je kan direct reserveren! Wij helpen je graag!

Kleinschalige camping

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.