Kleinschalig vakantiepark Bretagne

Bent u met uw gezin op zoek naar de ideale vakantie in Frankrijk? Le Cheval Rouge is een kleinschalig vakantiepark in Bretagne. Dit maakt het de ideale locatie om lekker tot rust te komen, de omgeving te verkennen en van de natuur te genieten.

 

Over het kleinschalig vakantiepark in Bretagne

Het kleinschalige vakantiepark in Bretagne is opgezet door twee Nederlandse eigenaars. Een oude boerderij is omgezet tot 3 prachtige gîtes, en het gebied er om heen is gebruikt om een kleinschalige camping op te zetten.

 

De omgeving

Le Cheval Rouge, het kleinschalige vakantiepark in Bretagne, kent een ultieme ligging. Het ligt vlakbij de kust aan het noorden van Bretagne. Bretagne staat er om bekend dat het een mooi wandelgebied heeft. Buiten het hoofdseizoen om worden er vanuit het vakantiepark complete wandelroutes georganiseerd door Bretagne heen. In 6 dagen ziet u hierdoor een groot deel van de omgeving.

 

Activiteiten op het kleinschalige vakantiepark in Bretagne

Ons 1 hectare tellende terrein is een ideale speelplek voor kinderen. het is afgesloten met planten en struiken zodat de kinderen niet de weg op kunnen rennen. De kinderen hebben de mogelijkheid om in bomen te klimmen, trampoline te springen of hutten te bouwen. Wekelijks worden er vanuit het vakantiepark activiteiten georganiseerd waaraan vrijblijvend mee gedaan kan worden.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een vakantie op een kleinschalig vakantiepark in Bretagne? Onze Nederlandse camping in Bretagne biedt voor u de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van u!

Kleinschalig vakantiepark Bretagne

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.