Kleine familiecamping Frankrijk

Ben jij met je gezin op zoek naar de ideale vakantie in het zuiden? Le Cheval Rouge is een kleine familiecamping in Frankrijk. Dit maakt de camping ideaal om lekker tot rust te komen, de omgeving te bekijken en van de natuur te genieten.

 

Over de kleine familiecamping in Frankrijk

De kleine familiecamping in Frankrijk is opgezet door twee Nederlandse eigenaren. De Nederlandse eigenaar heeft een oude boerderij omgezet tot drie prachtige gîtes en het omgelegen gebied omgebouwd tot een kleine camping in Frankrijk.

 

De omgeving

Le Cheval Rouge heeft als kleine familiecamping in Frankrijk een ultieme ligging. Het is vlakbij de kust aan het Noorden van Bretagne. Daarnaast staat Frankrijk bekend om haar prachtige wandelgebieden. Buiten het hoofdseizoen zorgt de eigenaar van de camping voor mooie en complete wandelvakanties door de streek heen, waardoor je in zes dagen zoveel mogelijk van de omgeving te zien krijgt.

 

Activiteiten voor kinderen op de kleine familiecamping in Frankrijk

Op ons één hectare tellende terrein is er een ideale speelplek voor kinderen. het is afgesloten met planten en struiken zodat de kinderen niet de weg op kunnen rennen. Ze vermaken zich met hutten bouwen, in bomen klimmen, trampoline springen en heel veel natuurlijke ontdekkingen. Wekelijks organiseren we activiteiten waar je vrijblijvend aan mee kan doen, niets moet maar alles kan.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een vakantie op een kleine familiecamping in Frankrijk? Onze Nederlandse camping in Frankrijk biedt voor jou de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

Kleine familiecamping Frankrijk

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.