Kleine camping

Wil je in Bretagne een kleine camping midden in de natuur? Ga dan naar Le Cheval Rouge! Een rustig gelegen camping met één hectare campingterrein. Je kunt hier terrecht met je eigen tent of een compleet ingerichte tent huren.

Over de kleine camping

Op het campingterrein vind je de kenmerkende oude herenboerderij die is verbouwd door de Nederlandse eigenaren. Bij deze boerderij is er een campingterrein van één hectare groot. Hier zijn ruim opgezette plekken voor onze gasten. Je kunt bij ons een compleet ingerichte tent huren of een eigen tent meenemen. Wil je buiten het hoogseizoen terecht? Dat kan ook, dan zijn campers en caravans ook van harte welkom.

 

De omgeving

Als je in Bretagne een kleine camping zoekt die rustig gelegen is en omgeven door natuur, dan is Le Cheval Rouge iets voor jou! De camping ligt dichtbij de kust in het noorden van Bretagne. In de omgeving kun je heerlijk wandelen en genieten van de prachtige natuur. Buiten het hoogseizoen worden er speciale en compleet verzorgde wandelvakanties georganiseerd door de Nederlandse eigenaren.

 

Activiteiten voor kinderen tijdens kamperen in Bretagne

Als je met kinderen in Bretagne naar een kleine camping wilt is Le Cheval Rouge zeker geschikt. Het campingterrein is namelijk afgesloten met planten en struiken. Dit zorgt naast het mooie uitzicht er ook voor dat de kinderen veilig kunnen spelen en het terrein niet zomaar af kunnen. Voor kinderen worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Zij kunnen daarnaast genieten in het buiten zwembad, hutten bouwen, in bomen klimmen en nog veel meer.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd geworden naar onze kleine camping in Bretagne? Wil je een kleinschalige camping met veel voorzieningen en mogelijkheden voor kinderen?  Onze Nederlandse kleine camping biedt voor jou de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van  je!

kleine camping

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.