Kleine camping met zwembad

Midden in de natuur genieten van een kleine camping met zwembad? Le Chaval Rouge is een rustige en kleine camping met één hectare campingterrein. Er zijn altijd leuke activiteiten te doen voor kinderen. Je kan bij Le Cheval Rouge terecht met je eigen tent of een compleet ingerichte tent huren.

 

Over de kleine camping

Ongeveer een kilometer van het Franse dorp Prat, ligt het Bretonse vakantieboerderij Le Cheval Rouge. In 2003 is de leegstaande herenboerderij omgebouwd tot drie gîtes. Ruime vakantiehuisjes met ieder een eigen uitstraling. Het is mogelijk om compleet ingerichte tenten te huren of je eigen tent mee te nemen. Buiten het hoogseizoen zijn ook campers en caravans van harte welkom!

 

De omgeving

De camping van Bretagne ligt dichtbij de kust in het Noorden van Bretagne. Het is omgeven door de prachtige natuur waar je heerlijk kan ontspannen. Buiten het hoogseizoen worden er complete wandelvakanties georganiseerd. In zes dagen worden de mooiste plekken van Bretagne bezocht.

 

Activiteiten voor kinderen

Het campingterrein is kindvriendelijk afgesloten met planten en struiken. Hierdoor kunnen kinderen veilig spelen en genieten van een mooi uitzicht. Wekelijks worden er diverse activiteiten georganiseerd voor de kinderen waar zij vrijblijvend aan mee kunnen doen. Bijvoorbeeld hutten bouwen, in bomen klimmen of trampoline springen. De kleine camping is natuurlijk ook voorzien van een zwembad. Met een verwarmd ‘Zodiak’ buiten zwembad (7x11m) kunnen kinderen volop genieten!

 

Interesse?

Wil je graag genieten op een kleine camping met zwembad, je gezin en familie? Le Cheval Rouge is uitermate geschikt om te genieten! Wil je graag meer weten of direct reserveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Wij zijn je graag van dienst!

Kleine camping met zwembad

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.