Kleine camping met privé sanitair

Ben je op zoek naar een kleine camping met privé sanitair? Bij Le Cheval Rouge zit je goed! Wij hebben drie gîtes die je kan huren of kies voor een compleet ingerichte tent. Je kan tijdens je vakantie hier ontspannen en tegelijkertijd sportieve activiteiten ondernemen. Wij zien je graag terug!

 

Over de kleine camping

De kleine camping in Bretagne is gelegen aan een rustige weg, vlakbij het dorpje Prat. Het is een oude herenboerderij met één hectare grond dat is omgetoverd tot drie vakantiehuisjes. Ieder huisje heeft zijn eigen uitstraling. Tijdens de verbouwing is de authentieke stijl zoveel mogelijk behouden. De kamers van de gîtes zijn buiten het seizoen ook los te huur. Op de omliggende grond is een camping gerealiseerd met acht kampeerplekken. Deze plekken zijn ruim en bieden voldoende privacy. Vier van de acht plekken hebben een privé sanitair. Je kan in het naseizoen ook met je eigen tent, caravan of camper komen.

 

De omgeving

De omgeving van de camping is prachtig! Bretagne staat bekend om haar geweldige wandelgebieden. Je kan buiten het hoofdseizoen een compleet verzorgde wandelvakantie boeken. In zes dagen ontdek je dan de mooiste plekken van Bretagne.

 

Faciliteiten van Le Cheval Rouge

Bij Le Cheval Rouge hebben wij verschillende faciliteiten. Zo kan je onder andere gebruik maken van een wasmachine en droger. Ook is er elke ochtend verse koffie en thee beschikbaar. Niet alleen is deze kleine camping met privé sanitair geschikt voor volwassen, maar ook zeker voor kinderen. Er is namelijk een trampoline, een zandbak, een pooltafel en een zwembad! Daarnaast kunnen kinderen zelf kiezen of ze meedoen met de werkelijke activiteiten die worden georganiseerd. Ouders hoeven zich geen zorgen te maken over de veiligheid van hun kinderen. Het terrein is namelijk omringd door planten en struiken, waardoor de kinderen niet zomaar weg kunnen.

 

Contact opnemen

Ben je enthousiast geworden over de kleine camping? Neem dan vrijblijvend contact op en boek je vakantie bij Le Cheval Rouge. Je kan voor meer informatie contact opnemen of direct reserveren. Wij horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.