Kleine camping met eigen sanitair

Een kleine camping met eigen sanitair, wie wilt dat nou niet? Bij de camping van Le Cheval Rouge zit je goed! De camping bestaat uit drie vakantiehuisjes waar je uit kan kiezen óf je kiest voor een compleet ingerichte tent. Tijdens je vakantie op onze camping kan je ontspannen of je kiest ervoor om sportieve activiteiten te ondernemen. Wij zijn je graag bij ons terug!

 

Over de kleine camping met eigen sanitair

De kleine camping is een oude herenboerderij die is omgetoverd tot drie gîtes. Het is gelegen aan een rustige weg vlakbij het dorpje Prat. De huisjes hebben een eigen uitstraling en de authentieke stijl is geprobeerd te behouden tijdens de verbouwing. De kamers van de gîtes zijn overigens buiten het seizoen ook los te huur. Om de omliggende grond is er een camping gerealiseerd met acht kampeerplekken. De plekken zijn ruim en bieden privacy. Een aantal van deze plekken hebben een eigen sanitair.

 

De omgeving

Bretagne staat bekend om haar prachtige wandelgebieden. Daarom worden er buiten het hoofdseizoen compleet verzorgde wandelvakanties georganiseerd. Deze wandelvakantie bestaat uit een zesdaagse wandeltocht waarin de mooiste plekken ontdekt worden van Bretagne. Je kan genieten van de omgeving en de prachtige uitzichten.

 

Faciliteiten van Le Cheval Rouge

De faciliteiten bij Le Cheval Rouge zijn ideaal voor zowel volwassenen als kinderen. Je kan onder andere gebruik maken van een wasmachine en droger. Elke ochtend is er verse koffie en thee beschikbaar én kan je gebruik maken van gratis wifi. Kinderen kunnen gebruik maken van de trampoline, een zandbak en onder andere een pool- en tennistafel. Daarnaast hebben we ook nog een zwembad! Kinderen kunnen ook vrijblijvend bepalen of ze meedoen met wekelijkse activiteiten die worden georganiseerd. Ook de veiligheid binnen Le Cheval Rouge is goed geregeld. Het terrein is namelijk omringd door planten en struiken, waardoor kinderen niet zomaar van het terrein af kunnen.

 

Contact opnemen

Wil je graag meer informatie over de kleine camping met eigen sanitair? Neem vrijblijvend contact met ons op voor al je vragen of om direct te reserveren! Wij zien je graag terug op onze camping!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.