Kindvriendelijke camping Frankrijk

Bent u met uw gezin op zoek naar de ideale vakantie in Frankrijk? Le Cheval Rouge is een kindvriendelijke camping in Frankrijk. De camping is relatief klein en ligt in Bretagne, wat het ideaal maakt om lekker tot rust te komen en van de natuur te genieten. 

Over de kindvriendelijke camping in Frankrijk

De  camping in Frankrijk is opgezet door twee Nederlandse eigenaars, Chantal en Olivier. Zij hebben een oude boerderij omgezet tot 3 prachtige gîtes, en het omgelegen gebied omgebouwd tot een kleinschalige kindvriendelijke camping in Frankrijk. We hebben geprobeerd alles zo origineel mogelijk te houden, zodat de oorspronkelijke structuur bewaard blijft. Hierbij willen wij onze gasten een ongedwongen Bretonse sfeer laten ervaren, waar veel kan en niets moet.  We doen er graag alles aan om jullie verblijf tot een onvergetelijke ervaring te maken

De omgeving

Le Cheval Rouge heeft als kindvriendelijke camping in Frankrijk een ultieme ligging in Bretagne. Het is vlakbij de kust aan het noorden van Bretagne. Bretagne staat om haar prachtige wandelgebied bekend. Buiten het hoofdseizoen zorgt de eigenaar van de camping voor mooie en complete wandelvakanties door Bretagne heen. Dit zorgt er voor dat u in 6 dagen enorm veel van de omgeving ziet.

Activiteiten

Ons 1 hectare tellende terrein is een ideale speelplek voor kinderen. het is afgesloten met planten en struiken zodat de kinderen niet de weg op kunnen rennen. Ze vermaken zich met hutten bouwen, bomen klimmen, trampoline springen en heel veel natuurlijke ontdekkingen. Wekelijks organiseren we activiteiten waar je vrijblijvend aan mee kan doen, niets moet maar alles kan. Laat met een gerust hart uw kinderen hier een ultieme vakantie beleven! Ook aan volwassen is gedacht: ons vakantiepark beschikt over een heerlijke sauna.

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een vakantie op een kindvriendelijke camping in Frankrijk? Onze Nederlandse camping in Bretagne biedt voor u de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen met uw gezin op ons vakantiepark!

kindvriendelijke camping Frankrijk

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.