Kindvriendelijke camping in Bretagne

Bent u op zoek naar en kindvriendelijke camping in Frankrijk? Dan is Le Cheval Rouge uitermate geschikt voor u! Dit is een kleine camping in Bretagne, rustig gelegen en omgeven door een natuurlijke en groene omgeving.

 

Over de kindvriendelijke camping in Bretagne

Le Cheval Rouge ligt in het noorden van van Bretagne, vlakbij het Franse dorpje Prat. Op het terrein staat een oude herenboerderij die is omgebouwd tot 3 gîtes. Omdat de boerderij wel 1 hectare grond tot haar beschikking heeft, is daar een kleine camping op gerealiseerd. Dit is een kindvriendelijke camping die omgeven is door struiken en planten waardoor kinderen er veilig kunnen spelen en niet zomaar van het terrein af kunnen. U kunt tenten huren die al ingericht zijn, zodat u kunt genieten van een onbezorgde kampeerervaring! Buiten het hoogseizoen kunt u op onze camping ook terecht met campers of caravans.

 

De omgeving van onze kindvriendelijke camping in Bretagne

Bretagne staat bekend om haar prachtige natuurgebieden waar je heerlijk kunt wandelen. De omgeving van Le Cheval Rouge is prachtig en daarom organiseren wij buiten het hoogseizoen compleet verzorgde wandelvakanties. Tijdens deze wandelvakanties zullen we u de mooiste plekjes van Bretagne bezoeken.

 

Faciliteiten voor kinderen

Er is voor kinderen genoeg te doen bij Le Cheval Rouge. Zo kunnen ze hutten bouwen, trampoline springen en in bomen klimmen. Daarnaast is er een zandbak en ook een zwembad op het terrein waar zij gebruik van mogen maken. Verder worden er elke week activiteiten georganiseerd waar ze aan mee kunnen doen. Dit is geheel vrijblijvend, niets moet en alles is mogelijk!

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het verblijf op onze kindvriendelijke camping in Bretagne? Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van u!

Kindvriendelijke camping Bretagne

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.