Kindercamping Bretagne

Wilt u erop uit met uw gezin? Le Cheval Rouge is een uitermate geschikte kindercamping in Bretagne. De camping is relatief klein, rustig gelegen en omgeven door groen en natuur.

 

Over de kindercampingcamping in Bretagne

De kindercamping Le Cheval Rouge is te vinden in het noorden van Bretagne vlakbij het franse dorpje Prat. De camping is onderdeel van een oude herenboerderij die is omgebouwd tot 3 gîtes. De herenboerderij is omgeven door 1 hectare campingterrein waar een kleine camping gerealiseerd is. Op deze camping kunt u tenten huren die al ingericht zijn. Op deze manier kunt u genieten van het kampeerleven, maar heeft u niet alle zorgen.

 

De omgeving van onze kindercamping in Bretagne

Le Cheval Rouge is te vinden in het prachtige Bretagne, het gebied bij uitstek waar je prachtig kunt wandelen. Daarom organiseren de eigenaren buiten het hoogseizoen compleet verzorgde wandelvakanties. Tijdens deze wandelvakanties zullen we, in zes dagen tijd,  de mooiste plekjes van Bretagne bezoeken.

 

Faciliteiten voor kinderen

U kunt deze camping gerust bezoeken met uw kinderen. Er is voor het hele gezin wel iets te doen. Kinderen kunnen zich vermaken doormiddel van trampoline springen, in bomen klimmen, hutten bouwen er is een zandbak en ook een zwembad op het terrein te vinden. Daarnaast worden er wekelijks activiteiten georganiseerd waar ze geheel vrijblijvend aan mee kunnen doen. NIet moet en alles kan.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in het verblijven op onze kindercamping in Bretagne? Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van u!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.