Camping Bretagne

Wil je graag in het naseizoen gaan kamperen in Frankrijk? Bij Le Cheval Rouge, een relatief kleine camping in Bretagne, kun je heerlijk tot rust komen en genieten van de prachtige omgeving! 

 

Over onze camping

Onze camping is gelegen in het mooie Franse Bretagne. Vlakbij het plaatsje Prat hebben we een oude vakantieboerderij omgetoverd tot drie gîtes. Deze vakantiehuisjes zijn de ideale plek om te ontspannen. Op het omliggende land hebben we een kleinschalige camping gemaakt. Hier kun je kant en klaar ingerichte tenten huren. Je hoeft dus alleen maar je koffer in te pakken en je bent klaar om te gaan! In het naseizoen is het ook mogelijk om je eigen tent, caravan of camper mee te nemen. Normaal gesproken wordt er in het naseizoen niet door ons gekookt. Op verzoek is dit echter wel mogelijk, en dan maken we graag een driegangendiner voor je. Ben je vegetarisch of veganistisch, laat het dan vooral weten! 

 

De omgeving van onze camping

Onze camping heeft een perfecte ligging in Bretagne. Op 10 tot 25 km afstand vind je diverse witte stranden, de beroemde Côte Granit Rose en rustieke plaatsjes zoals Pleumeur Bodou, Tregastel, Perros en Lannion. Daarnaast worden er bij ons in de buurt veel watersporten beoefent. Zo is het mogelijk om te zeilen langs het natuurgebied les Sept Iles, kun je kitesurfen bij de baai van St. Michel en Greve en kanovaren tussen de eilanden. We hebben diverse fietsen te leen zodat je volop de omgeving kunt verkennen. Wil je graag een grotere fietstocht maken, dan hebben we ook twee elektrische fietsen te huur. Liever wandelend de natuur bezichtigen? In het naseizoen organiseren we compleet verzorgde wandelvakanties! 

 

Activiteiten voor kinderen

Heb je jonge kinderen en wil je met hen bij ons komen kamperen? Ook voor kinderen is er zat te doen op onze camping! Zo kunnen ze uit te voeten met het bouwen van hutten, klimmen in bomen en trampoline springen. Daarnaast is er een zwembad en een zandbak. Het is voor kinderen mogelijk om veilig op de camping te spelen, omdat deze is afgesloten met struiken en planten. Op deze manier kunnen ze niet zomaar van de camping af rennen. 

 

Interesse?

Lijkt het je leuk om in het naseizoen bij ons te komen kamperen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.