Kamperen met kleine kinderen

Wil je graag kamperen met kleine kinderen? Le Cheval Rouge biedt de uitkomst om met kleine kinderen te kamperen midden in de natuur! Liever luxe kamperen? Dat kan ook bij ons! Kies bijvoorbeeld voor onze gîtes of voor onze comfortabele en compleet ingerichte tenten! 

 

Over kamperen

De camping Le Cheval Rouge is opgericht door twee Nederlandse eigenaren. De oude herenboerderij is omgetoverd tot drie mooie gîtes. Dat zijn ruime vakantiehuisjes die ieder hun eigen uitstraling hebben. Verder is er ook nog een terrein waar je kunt kamperen én beschikt de camping over een speelplek voor kinderen.

 

De omgeving

Le Cheval Rouge is gelegen middenin de natuur en vlakbij de kust in het Noorden van Bretagne. Kamperen met kleine kinderen kan soms lastig zijn, maar met de faciliteiten die wij bieden is dit dé ideale vakantie. Ga je kamperen zonder kinderen? Dan raden wij ook om te kiezen voor een wandelvakantie. Buiten het hoogseizoen worden er complete wandelvakanties georganiseerd bij Le Cheval Rouge. Op deze manier kan je zes dagen lang van de omgeving genieten en de natuur ontdekken. Je kan gebruik maken van de sauna en je wordt voorzien van heerlijk eten.

 

Activiteiten voor kinderen tijdens kamperen

Over de beschikbare 1 hectare terrein kunnen kinderen veilig spelen en gebruik maken van de ruimte. Het terrein is voorzien van struiken, waardoor ze niet zomaar kunnen weglopen. Er zijn onder andere trampolines, er kunnen hutten gebouwd worden en in bomen geklommen worden. Wekelijks worden er diverse activiteiten georganiseerd waar kinderen vrijblijvend aan mee kunnen doen. Verder is er ook nog een zwembad te vinden op de camping waar de kinderen zich kunnen vermaken en af kunnen koelen.

 

Interesse?

Ben je van plan om te kamperen met kleine kinderen? Onze kleine camping biedt deze mogelijkheid zonder dat jij je zorgen hoeft te maken! Heb je vragen of wil je meteen reserveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.