Kamperen laagseizoen

Wil je graag in het laagseizoen gaan kamperen in Frankrijk? Bij Le Cheval Rouge, een relatief kleine camping in Bretagne, kun je heerlijk tot rust komen en genieten van de prachtige omgeving. 

 

Over onze camping

Onze camping ligt in het mooie Franse Bretagne. Dichtbij het plaatsje Prat hebben we een oude vakantieboerderij omgetoverd tot drie gîtes. Deze ingerichte vakantiehuisjes zijn de perfecte plek om te ontspannen. Daarnaast hebben we op het omliggende land een kleinschalige camping gemaakt. Hier kun je compleet ingerichte tenten huren. Zo hoef je alleen maar je koffer mee te nemen en ben je verder ready to go! In het laagseizoen is het mogelijk om je eigen tent, caravan of camper mee te nemen. Daarnaast kan er, op verzoek, een driegangendiner worden gekookt. We koken ook graag vegetarisch of veganistisch, dus mocht je hierin zijn geïnteresseerd dan horen we dat graag! 

 

De omgeving van onze camping

Le Cheval Rouge heeft als camping een perfecte ligging in Bretagne. Op 10 tot 25 km afstand vind je diverse witte stranden, de roze granieten kust en rustieke plaatsjes zoals Pleumeur Bodou, Tregastel, Perros en Lannion. Ook worden bij ons in de buurt veel watersporten beoefent. Zo kun je zeilen langs het natuurgebied les Sept Iles, kitesurfen bij de baai van St. Michel en Greve en kano varen tussen de eilanden. We hebben diverse fietsen voor gratis gebruik zodat je volop de omgeving kunt verkennen. Wil graag een grotere fietstocht maken, dan hebben we ook twee elektrische fietsen te huur. 

 

Over ons

Wij zijn Olivier en Chantal, beiden afkomstig uit Nederland. Na ons afstuderen besloten we op avontuur te gaan en hebben we een fietstocht door Mexico gemaakt. Bij terugkomst was het tijd om aan onze carrière te beginnen en kwamen we een oude, onbewoonde boerderij tegen. Samen hebben we het omgetoverd tot een mooie, kleinschalige camping in Bretagne. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk hetzelfde te houden, zodat de originele structuur en cultuur hetzelfde bleef. 

 

Interesse?

Wil je in het laagseizoen graag bij ons komen kamperen, neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We horen graag van je! 

kamperen laagseizoen

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.