Kamperen in Bretagne

Wil je gaan kamperen in Bretagne? Le Cheval Rouge is een kleine camping in Bretagne middenin de natuur. Bij ons kun je terecht om te kamperen. Houd je van luxe kamperen? Dat kan bij ons ook! Wij hebben comfortabele en compleet ingerichte huurtenten.

 

Over de kamperen in Bretagne

Onze camping is opgericht door de twee Nederlandse eigenaren. De oude herenboerderij die op het terrein staat is omgebouwd tot 3 prachtige gîtes. Dit zijn ruime vakantiehuisjes met een eigen uitstraling. Daarnaast is er een terrein van 1 hectare groot waar je kunt kamperen.

 

De omgeving

Le Cheval Rouge is perfect gelegen middenin de natuur en vlakbij de kust in het noorden van Bretagne. Als je wilt kamperen in Bretagne en van wandelen houd dan is dit echt een uitkomst. Bretagne staat bekend om het grote en mooie wandelgebied. Buiten het hoogseizoen worden er complete wandelvakanties georganiseerd bij Le Geval Rouge. Zo kun je veel van de omgeving zien. Tijdens deze vakantie wordt u voorzien van heerlijk eten, kunt u gebruik maken van de sauna en er is gratis wifi aanwezig.

 

Activiteiten voor kinderen tijdens kamperen in Bretagne

Wij hebben beschikking over 1 hectare terrein. Kinderen hebben hier veel ruimte en kunnen hier veilig spelen. Bij Le Cheval Rouge worden wekelijks veel activiteiten georganiseerd waar de kinderen aan mee kunnen doen, dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Daarnaast is er ook een buiten zwembad te vinden op de camping waar ze zich ook zeker kunnen vermaken.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd om te kamperen in Bretagne? Ben je op zoek naar een kleinschalige camping met veel mogelijkheden? Onze Nederlandse camping in Bretagne biedt voor u de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van  je!

Kamperen in Bretagne

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.