Kamperen Bretagne

Wil je gaan kamperen in Bretagne en ben je nog op zoek naar een camping? Le Cheval Rouge is een kleine camping in Bretagne middenin de natuur. Aan een rustige weg ligt de prachtige Bretonse vakantieboerderij, met 1 hectare aan camping terrein.

Over kamperen in Bretagne

De oude herenboerderij is omgebouwd door de Nederlandse eigenaren tot 3 gîtes. Dit zijn heerlijk ruime vakantiehuisjes met elk een eigen uitstraling. Tijdens de verbouwing hebben we geprobeerd de oorspronkelijke structuur zoveel mogelijk te bewaren. Bij deze boerderij zit 1 hectare campingterrein waar je je eigen tent kunt neerzetten of een compleet ingerichte tent kunt huren.

 

De omgeving

Als je wilt kamperen in Bretagne zit je bij Le Cheval Rouge zeker goed! Een kleine camping middenin de natuur. Bretagne staat bekend om het prachtige wandelgebied. Buiten het hoogseizoen organiseert Le Cheval Rouge wandelvakanties met heerlijk eten en gebruik van sauna en gratis wifi. Door deze wandelvakanties kun je genieten van de prachtige natuur in Bretagne. De camping ligt dichtbij de kust in het noorden van Bretagne.

 

Activiteiten voor kinderen tijdens kamperen in Bretagne

Als je met kinderen wilt kamperen in Bretagne kun je ook terecht bij Le Cheval Rouge. Het grote kampeer terrein van 1 hectare is uitermate geschikt voor kinderen om te spelen. Het terrein is afgesloten met struiken en planten zodat zij niet het terrein af kunnen rennen. Kinderen kunnen er hutten bouwen, in bomen klimmen en trampoline springen. Er is ook een buiten zwembad waar zij zich kunnen vermaken. Daarnaast worden er wekelijks activiteiten georganiseerd waar zij geheel vrijblijvend aan mee kunnen doen.

 

Interesse?

Wil je kamperen in Bretagne? En ben je op zoek naar een kleinschalige camping met veel mogelijkheden? Onze Nederlandse camping in Bretagne biedt voor jou de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van  je!

Kamperen Bretagne

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.