Huur een tent in Bretagne

Ben je op zoek naar een camping die kampeertenten verhuurt? Kom kamperen bij camping Le Cheval Rouge in Bretagne en je hebt gegarandeerd een ontspannen vakantie! Onze kampeertenten zijn al ingericht dus je hoeft enkel je koffer mee te nemen. Lekker makkelijk toch?

 

Over onze camping

De camping van Le Cheval Rouge hoort bij een (oude) vakantieboerderij. Deze boerderij stamt uit 1880 en is geheel gerenoveerd en omgebouwd naar 3 heerlijke gîtes. Het bijbehorende land van 1 hectare, hebben we omgebouwd tot een camping. In totaal hebben we 8 grote kampeerplekken. Je hebt bij ons op de camping veel privacy want de kampeerplekken zijn afgesloten met struiken en planten. In het hoogseizoen hebben wij de kampeertenten in verhuur. Buiten het hoogseizoen is het ook mogelijk om je eigen tent mee te nemen en zijn campers en caravans ook van harte welkom!

 

Faciliteiten van onze camping

Op onze camping hebben we 8 kampeertenten in de verhuur, waarvan 4 tenten met een eigen toiletgebouw met aanrecht en wastafel. De tenten zijn compleet ingericht dus je kunt er zo in. Er is bij ons op de camping van alles te doen voor jong en oud, je zult je bij ons niet snel vervelen. Kinderen kunnen hutten bouwen, trampoline springen, in bomen klimmen en meedoen aan georganiseerde activiteiten. Daarnaast hebben we een zwembad voor de nodige verfrissende duik en kun je bij ons fietsen lenen.

 

De omgeving van onze camping in Bretagne

Camping Le Cheval Rouge ligt in het Noorden van Bretagne. Bretagne staat ook wel bekent om haar prachtige wandelgebied. De omgeving is rustig en ontzettend mooi. Er is veel te zien en daarom organiseren we buiten het hoogseizoen compleet verzorgde wandelvakanties. Tijdens de wandelvakanties verblijf je in de gîtes in de boerderij. We gaan er elke dag op uit om te wandelen in de prachtige omgeving. De wandelvakanties zijn geschikt voor groepen tot 14 personen. Je kunt je met een groep aanmelden of als individu.

 

Interesse?

Wil je graag in bij ons op de camping verblijven? Neem vrijblijvend contact  op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

kampeertenten verhuur

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.