Huur een tent in Bretagne

Ben je op zoek naar een leuke camping in Frankrijk? Camping Le Cheval heeft een kampeertent te huur die al volledig is ingericht. Je hoeft alleen je koffers te pakken en je kunt er zo in. Zo kun je genieten van het camping leven terwijl je geen tent op hoeft te zetten. Dat is pas echt vakantie vieren!

 

Over onze camping

Camping Le Cheval Rouge is onderdeel van een oude boerderij. De boerderij is volledig gerenoveerd en omgebouwd naar 3 gîtes. Op het land dat bij de boerderij hoort is een camping gerealiseerd. Er zijn 8 kampeertenten te huur in het hoogseizoen. Deze tenten staan op grote kampeerplekken die afgescheiden zijn van elkaar door planten en stuiken, zo heb je veel privacy. Buiten het hoogseizoen is het mogelijk om je eigen tent, caravan of camper mee te nemen. Daarnaast kun je bij ons buiten het hoogseizoen terecht voor compleet verzorgde wandelvakanties. Tijdens deze vakantie verblijf je in de boerderij en gaan we er elke dag op uit om te wandelen op de mooiste plekken van Bretagne.

 

Faciliteiten van onze camping

De helft van de kampeertenten die wij te huur hebben op onze camping hebben een eigen toiletgebouw achter de tent. In dit toiletgebouw zit het toilet en een kleine wastafel met koud stromend water. Voor de afwas of douchen kun je terecht in het algemene sanitair gebouw. Er is  bij Le Cheval Rouge genoeg te beleven voor jong en oud. Kinderen kunnen zich vermaken met trampoline springen, hutten bouwen en in bomen klimmen. Ze kunnen veilig op ons terrein spelen omdat het is afgesloten met struiken waardoor ze niet zomaar de weg op kunnen rennen. Verder hebben we een zwembad en je kunt bij ons fietsen huren om de omgeving te verkennen.

 

De omgeving van onze camping in Bretagne

Bretagne staat bekent om haar prachtige wandelgebied. De natuur is hier heel mooi en de camping is gelegen aan een rustige weg. Le Cheval Rouge ligt vlakbij de kust waar je roze rotsen hebt en witte stranden.

 

Interesse?

Wil je graag in bij ons op de camping verblijven? Neem vrijblijvend contact  op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

verhuur c

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.