Kamperen in een huurtent

Ben je deze vakantie van plan om te gaan kamperen in Frankrijk? Camping Le Cheval Rouge in Bretagne heeft alles wat je zoekt! Bij ons kun je kamperen in een volledig ingerichte huurtent. Zo hoef je alleen je koffer mee te nemen. Lekker makkelijk toch? 

 

Over onze camping

Camping Le Cheval Rouge is onderdeel van een oude vakantieboerderij. De boerderij stamt uit 1880 en is geheel gerenoveerd en omgebouwd naar drie gîtes. Het één hectare bijhorende land hebben we omgebouwd tot camping. Je kunt bij ons ingerichte tenten huren, maar buiten het hoogseizoen kun je ook komen kamperen in je eigen tent, caravan of camper. In totaal hebben we acht grote kampeerplekken. Doordat de kampeerplekken zijn omringd met struiken en planten, beschik je over veel privacy. 

 

Faciliteiten van onze camping

Wanneer je komt kamperen in één van onze huurtenten kun gebruikmaken van de diverse faciliteiten op onze camping. Vier van onze acht kampeertenten hebben een eigen toiletgebouw inclusief klein aanrecht en wastafeltje met koud watertoevoer. Voor warm water kun je terecht bij de algemene toiletgebouwen. Bij ons op de camping is er van alles te doen voor zowel jong als oud. Kinderen kunnen zich vermaken met het bouwen van hutten, trampoline springen en in bomen klimmen. Daarnaast worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Verder hebben we een zwembad voor de nodige, verfrissende duik en is het mogelijk om bij ons fietsen te verhuren en zo de omgeving te verkennen. 

 

De omgeving van onze camping in Bretagne

Je kunt de omgeving ook goed te voet bekijken. Bretagne staat immers bekend om het prachtige wandelgebied. Le Cheval Rouge ligt vlakbij de kust. Hier kun je een wandelroute volgen langs de roze rotsen en over de witte stranden. Buiten het hoogseizoen is het mogelijk om compleet verzorgde wandelvakanties bij ons te boeken, waarbij we je de mooiste plekken van Bretagne laten zien. 

 

Interesse?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag komen kamperen in onze huurtent? Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer een tent of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je! 

kamperen in een huurtent

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.