Ingerichte tent Frankrijk

Bent u met uw gezin op zoek naar de ideale vakantie in Frankrijk, zonder een hele tent mee te hoeven zuilen? Le Cheval Rouge is een Nederlandse camping met een vooraf ingerichte tent in Frankrijk. De camping is relatief klein en ligt in Bretagne, wat het ideaal maakt om lekker tot rust te komen en van de natuur te genieten. 

 

Over de Nederlandse camping met vooraf ingerichte tent in Frankrijk

De camping in Bretagne is opgezet door twee Nederlandse eigenaars. Het ligt vlakbij het Bretonse plaatsje Prat. De Nederlandse eigenaar heeft een oude boerderij omgezet tot 3 prachtige gîtes, en het omgelegen gebied omgebouwd tot een kleinschalige camping met vooraf ingerichte tenten in Frankrijk.

 

De omgeving

Le Cheval Rouge heeft als camping een ultieme ligging in Bretagne. Het is vlakbij de kust aan het noorden van Bretagne. Bretagne staat om haar prachtige wandelgebied bekend. Buiten het hoofdseizoen zorgt de eigenaar van de camping met een vooraf ingerichte tent in Frankrijk voor mooie en complete wandelvakanties door Bretagne heen. Dit zorgt er voor dat u in 6 dagen enorm veel van de omgeving ziet.

 

Over de ingerichte tent Frankrijk

Camping Le Cheval Rouge beschikt over 8 vooraf ingerichte tenten. De helft hiervan beschikt ook over een privé toiletgebouw gelegen naast de tent. De vooraf ingerichte tenten beschikken over 3 slaapcabines, een woongedeelte en een keuken.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een vakantie met een vooraf ingerichte tent in Frankrijk? Onze Nederlandse camping in Bretagne biedt voor u de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van u!

Ingerichte tent Frankrijk

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.