Individuele wandelvakanties

Ben je op zoek naar individuele wandelvakanties in Bretagne? Boek dan een reis bij Le Cheval Rouge en geniet van de prachtige natuur in Bretagne tijdens een van onze compleet verzorgde wandelvakanties.

 

Over de wandelvakantie in Bretagne

De individuele wandelvakanties die wij organiseren duren zes dagen. In deze zes dagen laten we je de allermooiste plekjes van Bretagne zien. De provincie Bretagne staat bekent om haar prachtige wandelgebied. Buiten het hoogseizoen kun je bij ons een wandelvakantie boeken. In het voorjaar kun je genieten van al het nieuwe groen en in het najaar van de opkomende paddenstoelen en de bramen die je kunt plukken.

 

Over Le Cheval Rouge

Tijdens je wandelvakantie zul je verblijven in de oude boerderij Le Cheval Rouge. Deze boerderij is geheel gerenoveerd en omgebouwd tot 3 heerlijke gîtes. Op het 1 hectare tellende land is een camping gerealiseerd, maar tijdens de wandelvakantie kun je overnachten in een van de kamers van de gîtes. Deze kamers zullen verhuurd worden als chambre d’hôtes en zijn voorzien van een badkamer, een apart toilet en een zitje. In totaal hebben we ruimte voor 14 personen. Je kunt je ook als groep bij ons aanmelden voor een wandelvakantie. Je vindt Le Cheval Rouge in het Noorden van Bretagne vlakbij de kust. Langs de kust loopt het wandelpad GF34 dat we tijdens de wandelvakantie zullen bewandelen.

 

Over de eigenaren

Wij, Olivier en Chantal zijn de Nederlandse eigenaren van Le Cheval Rouge. Tijdens onze studie hebben we elkaar leren kennen en na onze studie zijn we op avontuur gegaan naar Mexico. Na 10 maanden mountainbiken kwamen we weer terug naar Nederland om onze carrière te beginnen. Dit duurde niet heel lang of we mistten het avontuur alweer. Toen we de oude boerderij in Frankrijk tegenkwamen liet deze ons niet meer los. We hebben de boerderij gekocht en compleet verbouwd. Nu kunnen we jullie met grote trots verwelkomen op Le Cheval Rouge!

 

Interesse?

Wil je op vakantie naar Bretagne en ben je geïnteresseerd in een van onze compleet verzorgde en individuele wandelvakanties? Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

Individuele wandelvakanties

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.