Individuele wandelreizen

Ben je op zoek naar individuele wandelreizen door de natuur? Dan ben je bij Le Cheval Rouge aan het juiste adres! Kom wandelen in Bretagne en geniet van de prachtige natuur, de mooiste uitzichten en een compleet verzorgde wandelreis.

 

Over de wandelreis in Bretagne

Wanneer je een van onze individuele wandelreizen boekt ben je verzekert van een heerlijk ontspannen vakantie. De provincie Bretagne staat bekent om haar geweldige wandelgebied. Je kunt buiten het hoogseizoen bij ons terecht voor een wandelreis. In het voorjaar is het genieten van al het nieuwe groen en de bloemknoppen die overal weer opkomen. Ook in het najaar is de natuur hier prachtig en kun je overal bramen plukken onderweg. In zes dagen tijd laten we je de mooiste plekken van Bretagne zien.

 

Over Le Cheval Rouge

Tijdens je wandelreis door Bretagne verblijf je bij Le Cheval Rouge. Dit is een oude boerderij die is gerenoveerd en omgebouwd tot 3 heerlijke gîtes. De kamers van de gîtes worden tijdens de wandelreizen verhuurd als chambre d’hôtes. Het zijn ruime kamers met een eigen badkamer, apart toilet en een klein zitje. Je verblijft op basis van volpension. De maaltijden die je krijgt worden zoveel mogelijk biologisch bereid met groenten uit onze eigen tuin. Tijdens het verblijf bij Le Cheval Rouge kun je gebruik maken van de sauna een kano of een oestersafari. Wij bieden individuele wandelreizen, maar ook groepen zijn van harte welkom. In totaal hebben we plek voor 14 personen.

 

Over de eigenaren

Wij zijn Olivier en Chantal de Nederlandse eigenaren van Le Cheval Rouge. Tijdens onze studie hebben we elkaar leren kennen. Na het afronden van onze studie zijn we vertrokken naar Mexico om vanaf daar te gaan mountainbiken naar Santiago. Na 10 maanden kwamen we weer in Nederland en konden we beginnen met onze carrière, maar dit duurde niet lang. We mistten het avontuur en bij het zien van de oude boerderij waren we meteen verkocht. Na veel verbouwen kunnen we jullie met trots verwelkomen op onze verbouwde boerderij uit de 19e eeuw.

 

Interesse?

Wil je op vakantie naar Bretagne en ben je geïnteresseerd in een van onze compleet verzorgde en individuele wandelreizen? Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.