Camping Noord Bretagne

Bent u op zoek naar een heerlijke vakantie in Bretagne? Kom dan kamperen bij Le Cheval Rouge! Op onze camping kunt u een huur tent huren die al volledig is ingericht. Zo kunt u genieten van een vakantie in de natuur en wordt u toch van alle gemakken voorzien.

 

Over de camping met huur tent

Le Cheval Rouge is een oude boerderij die is gerenoveerd en omgebouwd naar 3 gîtes. Op het land dat bij de boerderij hoort is een kleinschalige camping gerealiseerd. De boerderij ligt aan een rustige weg in Bretagne, vlakbij het Franse dorpje Prat. Er zijn op onze camping acht vaste tenten met volledige inrichting te huur. Vier van deze tenten hebben een eigen toiletgebouw dat gelijk achter de tent ligt. Dit toiletgebouw heeft ook een wastafel en een klein aanrecht. Bij ons op de camping is er genoeg te doen voor jong en oud. Kinderen kunnen zich vermaken door hutten te bouwen en in bomen te klimmen. We beschikken over een trampoline en een zwembad. Daarnaast organiseren we in het hoogseizoen wekelijks activiteiten waar ze vrijblijvend aan mee kunnen doen. Doordat de camping afgesloten is met planten en struiken is het een veilige plek voor kinderen om te spelen.

 

De omgeving van onze camping in Noord Bretagne

Onze camping ligt in een groene omgeving. Bretagne staat bekend om haar prachtige natuur waar je heerlijke wandeltochten kunt maken. Daarom organiseren we buiten het hoogseizoen compleet verzorgde wandelvakanties. Tijdens deze 6-daagse vakantie laten we u de mooiste plekken van Bretagne zien.

 

Over ons

Wij zijn Olivier en Chantal, de Nederlandse eigenaren van Le Cheval Rouge. In 2003 hebben we de oude boerderij gekocht met het bijbehorende stuk land en hebben we dit omgebouwd tot een heerlijke vakantiebestemming. Tijdens de renovaite hebben we de stijl van de boerderij zoveel mogelijk in ere te houden. Hierdoor heeft de de boerderij haar authentieke uitstraling behouden.

 

Interesse?

Wilt u een compleet ingerichte huur tent bij ons huren voor een heerlijke vakantie? Neem contact met ons op, vraag naar de mogelijkheden of plaats een reservering. Wij horen graag van u!

huur tent

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.