Huur een tent in Bretagne

Bent u op zoek naar een leuke camping waar u deze zomer kunt verblijven? Huur een tent bij Le Cheval Rouge voor een onvergetelijke en ontspannen vakantie! De camping is omgeven door veel natuur en is ideaal voor een ontspannende vakantie met familie of vrienden!

 

Over onze camping

Camping Le Cheval Rouge ligt in het Noorden van de provincie Bretagne. Aan een rustige weg en slechts een kilometer verwijderd van het franse dropje Prat kunt u de vakantieboerderij met bijbehorende camping vinden. De vakantieboerderij stamt uit het jaar 1880 en is geheel gerenoveerd en omgebouwd tot 3 gîtes. Dit zijn heerlijke vakantiehuisjes die allemaal een eigen uitstraling hebben. Op het 1 hectare tellende terrein hebben we een kleinschalige camping gerealiseerd. Huur een tent die volledig is ingericht of kom in het najaar met de caravan of de camper. In het hoofdseizoen zijn er bij ons op de camping voornamelijk gezinnen met kinderen te vinden en is het een en al gezelligheid! Daarnaast kunt u ook zeker tot rust komen omdat onze camping rustig gelegen is en is omgeven door groen landschap.

 

Faciliteiten van onze camping

Wanneer u bij ons een tent huurt, kunt u gebruikmaken van verschillende faciliteiten. De camping biedt ruimte voor 8 kampeerplekken welke veel privacy hebben door al het groen op de camping. In de maanden juli en augustus kunt u bij ons een vaste en ingerichte tent huren. 4 Van deze tenten hebben een eigen toiletgebouw dat gelijk achter de tent te vinden is. Dit toiletgebouw is voorzien van een wastafel met een klein aanrecht. Op de camping kunnen kinderen zich goed vermaken door in bomen te klimmen, hutten bouwen en trampoline springen. Er is ook een buiten zwembad waar ze in kunnen zwemmen en we organiseren wekelijks activiteiten waar ze geheel vrijblijvend aan mee kunnen doen.

 

De omgeving van onze camping in Bretagne

De provincie Bretagne is prachtig en staat ook wel bekent als ultiem wandelgebied. Le Cheval Rouge ligt in het Noorden van Bretagne, vlakbij de kust. U kunt de omgeving verkennen met fietsen die u van ons kunt lenen. Daarnaast kunt u ook het gebied te voet ontdekken. In het najaar organiseren we compleet verzorgde wandelvakanties. Tijdens deze vakantie laten we  u de mooiste plekken van Bretagne zien.

 

Interesse?

Wilt u graag op onze camping verblijven? Huur dan een tent bij ons! Neem vrijblijvend contact  op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

huur een tent

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.