Huisje huren in Bretagne

Wil je op vakantie naar Bretagne in Frankrijk? Le Cheval Rouge heeft een vakantiehuisje te huur in Bretagne! In het noorden van Bretagne vlakbij de kust ligt Le Cheval Rouge aan een rustige weg. Deze locatie is uitermate geschikt voor een gezellig en ontspannen vakantie met familie of vrienden.

Over het vakantiehuisje in Bretagne

Wil je een huisje huren in Bretagne? Le Cheval Rouge beschikt over verschillende vakantiehuizen. We hebben een huis voor 6-8 personen, een huis voor 5 personen en ons kleinste huis is geschikt voor 4 personen. De vakantiehuizen zijn oorspronkelijk onderdeel van een oude herenboerderij die is gerenoveerd door de Nederlandse eigenaren. Tijdens de renovatie is de oude stijl zoveel mogelijk bewaard gebleven waardoor de vakantiehuizen een unieke uitstraling hebben gekregen. De vakantiehuizen hebben diverse faciliteiten. Je kunt gebruikmaken van een wasmachine en een droger, van de 4-persoons sauna en van het buitenzwembad. Daarnaast is er gratis wifi en kun je gebruik maken van verschillende fietsen om de omgeving te verkennen.

huisje huren in Bretagne

Onze vakantiehuizen

Het Boerenlandhuis

Gite I
150 m² | 6-8 personen
3 slaapkamers, 2 badkamer

Bekijk woning

Poortschuur

Gite II
120 m² | 5 personen
3 slaapkamers, 2 badkamers

Bekijk woning

Ciderschuur

Gite III
110 m² | 4 personen
2 slaapkamers, 2 badkamers

Bekijk woning

Huisje Bretagne

De omgeving Bretagne

De oude boerderij ligt op één kilometer afstand van het Franse dorpje Prat. De ligging van de oude boerderij is dichtbij de kust in het noorden van Bretagne. De omgeving staat bekend om de mooie natuur en is zeer geschikt om te wandelen of te fietsen. Buiten het hoofdseizoen organiseren de Nederlandse eigenaren vanuit het vakantiehuis compleet verzorgde wandelvakanties. Waarin ze je in een paar dagen tijd de mooiste plekjes van Bretagne laten zien. De boerderij heeft beschikking over 1 hectare kampeer terrein waardoor je een prachtig uitzicht hebt op de natuur.

Vakantiehuisje ook geschikt voor kinderen

Op het terrein van Le Cheval Rouge kun je met een gerust hart jouw kinderen laten spelen. Ons terrein is omgeven door planten en struiken waardoor kinderen niet zomaar weg kunnen rennen. Ze kunnen zich vermaken door hutten te bouwen, in bomen te klimmen, trampoline springen, er is een zandbak en ook een speelboot. Alsof dat nog niet genoeg is, is er buiten een zwembad te vinden waar ze verkoeling kunnen vinden tijdens een warme zomerdag. In het hoogseizoen worden er wekelijks activiteiten georganiseerd waar zij geheel vrijblijvend aan mee kunnen doen. Huisje huren in Bretagne is voor iedereen leuk!

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een huisje huren in Bretagne? Ons vakantiehuis in Bretagne met een Nederlandse eigenaar biedt voor jou de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

Onze huurtenten en minicamping

Minicamping

Meer informatie

Zoek en Boek

Voor boekingen: bel of reserveer online