Huisje Bretagne

Ben je op zoek naar een vakantiebestemming in een prachtige omgeving waar u tot rust kunt komen? Dan is Le Cheval Rouge de perfecte plek. Ze hebben in Bretagne een mooie omgebouwde herenboerderij uit 1880 midden in de natuur. In 2003 hebben de eigenaren de gehele boerderij gerenoveerd waardoor het nu dient als vakantiehuis.

 

Over het huisje in Bretagne

De herenboerderij Le Cheval Rouge, heeft drie verschillende huisjes op haar terrein. Alle huisjes hebben allemaal hun eigen uitstraling en zijn allemaal voorzien van verschillende faciliteiten. De huisjes verschillen ook in grootte. Zo is er een huisje dat geschikt is voor 6 tot 8 personen, een huisje voor 5 personen en een huisje voor 4 personen.

 

De omgeving van het huisje in Bretagne

Bij Le Cheval Rouge kan je genieten in alle stilte. De herenboerderij ligt aan een rustige weg valbij het dorpje Prat. Le Cheval Rouge is omgeven door een hectare camping terrein waar een kleinschalige camping ligt. Het terrein is erg kindvriendelijk door alle planten en struiken waar de huisjes mee omringt zijn. Zo kan je nog meer ontspannen.

De herenboerderij ligt in het Noorden van Bretagne, een plek waar je je ogen uitkijkt tijdens de mooie wandelingen. Buiten het hoogseizoen bieden we compleet verzorgde wandelvakanties. Daarbij laten we de mooiste plekken van Bretagne zien.

 

Over de eigenaar van het huisje in Bretagne

Olivier en Chantal zijn de Nederlandse eigenaren ban Le Cheval Rouge. Nadat ze zijn afgestudeerd, hebben ze eerst avontuur opgezocht in Mexico, daarna hebben ze de kleinschalige camping opgericht die om de herenboerderij is gebouwd. De herenboerderij is daarna compleet omgebouwd en gereed gemaakt voor gasten. Tijdens de renovatie hebben ze alles zo origineel mogelijk gehouden. Daardoor kan je nu nog duidelijk de oude franse stijl terugzien in de herenboerderij.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een huisje in Bretagne voor de vakantie om even lekker tot rust te komen? Ons huisje in Bretagne staat voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. We horen graag van je!

Huisje Frankrijk

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.