Huisje Bretagne

Bent u op zoek naar een prachtige vakantiebestemming waar u tot rust kunt komen? Le Cheval Rouge heeft voor u een huisje in Bretagne. Dit is een omgebouwde herenboerderij uit 1880 die midden in de natuur te vinden is.  In 2003 hebben de huidige eigenaren de herenboerderij geheel gerenoveerd waardoor het nu dient als vakantiehuis.

 

Over het huisje in Bretagne

De herenboerderij Le Cheval Rouge, heeft drie verschillende huisjes op haar terrein. Zo is er een huisje voor 6-8 personen, een huisje voor 5 personen en een huisje voor 4 personen. De huisjes hebben allemaal een eigen uitstraling en zijn allemaal voorzien van verschillende faciliteiten.

 

De omgeving van het huisje in Bretagne

Bij Le Cheval Rouge kunt u echt tot rust komen. De herenboerderij ligt aan een rustige weg vlakbij het dorpje Prat. De boerderij is omgeven door 1 hectare camping terrein waar een kleinschalige camping is gerealiseerd. Het terrein is omringd door planten en struiken waardoor kinderen er veilig kunnen spelen. Le Cheval Rouge ligt in het Noorden van Bretagne, een plek waar je kunt genieten van mooie wandelingen. Buiten het hoogseizoen organiseren we daarom compleet verzorgde wandelvakanties, waarbij we u de mooiste plekken van Bretagne laten zien.

 

Over de eigenaar van het huisje in Bretagne

De eigenaren van Le Cheval Rouge zijn de Nederlandse Olivier en Chantal. Na hun afstuderen hebben ze eerst het avontuur opgezocht in Mexico, daarna hebben ze de kleinschalige camping opgezet en de herenboerderij omgebouwd. Tijdens de verbouwing hebben zij geprobeerd om alles zo origineel mogelijk te houden, zodat de boerderij z’n franse stijl kon behouden.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een huisje in Bretagne voor de vakantie om even lekker tot rust te komen? Ons huisje in Bretagne met een Nederlandse eigenaar biedt voor u de uitkomst. Neem contact met ons op voor meer informatie, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. We horen graag van u!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.