Huis te huur in Bretagne

Bent u van plan om met het gezin op vakantie te gaan in Frankrijk? Le Cheval Rouge heeft een huis te huur in Bretagne. Het is opgezet door een Nederlandse eigenaar met behoudt van de structuur en cultuur van Frankrijk. Het huis te huur in Bretagne is een omgebouwde oude boerderij. De omgeving in Bretagne is rustig, waardoor men lekker van de natuur kan genieten.

Over het huis te huur in Bretagne

Le Cheval Rouge beschikt over drie verschillende groottes huizen te huur. Zo is er een huis voor 6-8 personen, 5 personen of 4 personen. De huizen zijn opgebouwd vanaf een oude boerderij door de Nederlandse eigenaars. De huizen bevinden zich vlakbij het Bretonse plaatsje Prat. Naast de huizen ligt een kleinschalige camping met ingerichte tenten. 

De omgeving

Le Cheval Rouge met haar verschillende huizen en ingerichte tenten heeft een perfecte ligging. Het is vlakbij de kust aan het noorden van Bretagne. Bretagne staat om haar prachtige wandelgebied bekend. Buiten het hoofdseizoen verzorgt de Nederlandse eigenaar vanuit de chalet mooie en complete wandelvakanties door Bretagne heen, waar u in 6 dagen enorm veel van de omgeving ziet.

Over de eigenaren van het huis

Wij zijn Olivier en Chantal, samen de Nederlandse eigenaar van drie huizen in Bretagne. Na ons afstuderen besloten wij op avontuur te gaan. Wat begon bij een fietstocht door Mexico eindigde bij het opzetten van een kleinschalige camping met een omgebouwde boerderij tot 3 huizen te huur in Bretagne. Wij hebben getracht qua structuur en cultuur zoveel mogelijk hetzelfde te houden. Daarnaast heeft u het voordeel met een Nederlandse eigenaar dat u in het Frans niet altijd uit te voeten hoeft. 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een huis te huur in Bretagne, zonder alle Franse moeilijkheden van dien? Ons huis te huur in Bretagne met een Nederlandse eigenaar biedt voor u de uitkomst. Neem contact met ons op voor meer informatie, reserveer of vraag naar de opties. We horen graag van u!

huis te huur in Bretagne

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.