Camping Bretagne

Bent u op zoek naar een Glamping voor het naseizoen? Geniet van een ontspannen vakantie middenin de natuur bij Le Cheval Rouge! Bij ons op de Glamping kunt u in luxe genieten van het kampeerleven en van de natuur. U komt volledig tot rust wanneer u bij ons op de Glamping verblijft.

 

Over de Glamping in Bretagne

Onze Glamping voor het naseizoen is onderdeel van een oude vakantieboerderij, Le Cheval Rouge. Deze boerderij en dus de Glamping, ligt in het Noorden van Bretagne vlakbij het franse plaatsje Prat. We hebben de boerderij volledig gerenoveerd en omgebouwd tot 3 gîtes. Op het omliggende land van de boerderij hebben we een Glamping gerealiseerd met compleet ingerichte tenten. De plekken op onze Glamping zijn groot en zijn omgeven door planten en struiken waardoor u veel privacy hebt. In het naseizoen is het bij ons ook mogelijk om met de camper of stacaravan te komen.

 

De omgeving van onze Glamping in Bretagne

Zoals we al zeiden ligt de Glamping voor het naseizoen in het Noorden van Bretagne vlakbij de kust. De provincie Bretagne staat bekend om haar prachtige natuur en is bij uitstek dé plek om te wandelen. Daarom organiseren we in het naseizoen compleet verzorgde wandelvakanties, met verblijf in een van de gîtes of op onze Glamping. Benieuwd naar onze wandelvakanties? Kijk hier.

 

Activiteiten voor kinderen op de Glamping in Bretagne

Heeft u jonge kinderen en wilt u met hen verblijven op onze Glamping in het naseizoen? Ook voor kinderen is de Glamping zeer geschikt omdat we allerlei faciliteiten hebben voor kinderen. Zij kunnen uit de voeten met het bouwen van hutten, klimmen in bomen en trampoline springen. Daarnaast is er een zwembad en een zandbak. Ze kunnen op de Glamping veilig spelen omdat deze is afgesloten met struiken en planten. Zo kunnen ze niet zomaar van de Glamping af rennen.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in onze Glamping voor het naseizoen? Neem contact met ons op, vraag naar de mogelijkheden of plaats een reservering. Wij horen graag van u!

glamping naseizoen

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.