Glamping Frankrijk

Ben je op zoek naar een mooie glamping in Frankrijk, waar je heerlijk tot rust kan komen? En ben je toe aan een lekkere vakantie waar je kunt genieten van de natuur? Bij Le Cheval Rouge ben je aan het goede adres! Onze kleine glamping gelegen in Bretagne is perfect voor als je alleen op vakantie gaat, met je gezin of met een groep vrienden. Er zijn compleet ingerichte tenten beschikbaar, waardoor je optimaal het kampeerleven kunt ervaren, maar toch van alle gemakken wordt voorzien.

 

Over de glamping

Glamping Le Cheval Rouge is gelegen in een groene omgeving. Er is een oude boerderij gerenoveerd en omgetoverd tot 3 mooie gîtes. De gîtes worden omgeven door 1 hectare grond waarop de glamping is gevestigd. Het terrein heeft 8 kampeerplekken, met veel privacy door de omliggende struiken en planten. De tenten zijn al helemaal ingericht, waardoor je alleen maar je koffer hoeft in te pakken en je meteen klaar bent om te gaan. 4 van de 8 kampeerplekken hebben een eigen toiletgebouw dat gelijk achter de tent te vinden is. Buiten het hoogseizoen is het ook mogelijk om met je eigen tent, caravan of camper te komen.

 

De omgeving

Le Cheval Rouge is te vinden in het noorden van Bretagne, vlakbij de kust. De plaats staat bekend om haar prachtige natuur en is uitermate geschikt om te wandelen. Buiten het hoogseizoen worden er dan ook compleet verzorgde wandelvakanties verzorgd. Tijdens deze vakantie ontdek je de mooiste plekjes van Bretagne.

 

Activiteiten voor kinderen

Je bent van harte welkom om onze glamping met het hele gezin te bezoeken. We hebben namelijk veel verschillende activiteiten waar kinderen zich mee kunnen vermaken. Zo kunnen ze hutten bouwen, bomen klimmen en trampoline springen. Daarnaast worden er wekelijks activiteiten georganiseerd waar ze geheel vrijblijvend aan mee kunnen doen. Ze kunnen veilig op het terrein spelen, omdat de camping is omgeven door planten en struiken. Zo kunnen ze niet opeens de weg op rennen. Als het lekker weer is, kunnen ze ook een frisse duik nemen in ons zwembad.

 

Interesse?

Lijkt onze glamping in Frankrijk jou wel wat? Neem dan contact met ons op, vraag naar de mogelijkheden of plaats een reservering. Wij horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.