Camping Bretagne

Bent u op zoek naar een rustige Glamping in Frankrijk? Wilt u van een heerlijke vakantie genieten midden in de natuur? Dat kan bij Le Cheval Rouge! Bij onze kleine Glamping gelegen in Bretagne kunt u genieten van de rust en de natuur. De compleet ingerichte tent maakt dat u kunt genieten van het kampeerleven, maar ondertussen ook van alle gemakken voorzien wordt.

 

Over de Glamping in Bretagne

De Glamping is rustig gelegen in een groene omgeving. Vlakbij het plaatsje Prat ligt een vakantieboerderij die is omgebouwd tot 3 gîtes. Deze vakantieboerderij is omgeven door 1 hectare camping terrein. Op het campingterrein zijn acht kampeerplekken, met veel privacy en veel groen. U kunt een tent huren die volledig is ingericht, vier van de acht tenten hebben een eigen toiletgebouw dat gelijk achter de tent ligt. Buiten het hoogseizoen kunt u op ons campingterrein ook terecht met uw camper of stacaravan.

 

De omgeving van onze Glamping in Bretagne

De vakantieboerderij draagt de naam Le Geval Rouge. Deze is te vinden in het noorden van Bretagne vlakbij de kust. Bretagne staat bekend om haar prachtige natuur en is uitermate geschikt om te wandelen. Buiten het hoogseizoen organiseren wij compleet verzorgde wandelvakanties. Tijdens de wandelvakanties brengen we u naar de mooiste plekjes die er te zien zijn.

 

Activiteiten voor kinderen op de Glamping in Bretagne

Wilt u met kinderen onze Glamping bezoeken? Dat kan zeker, want ook voor kinderen hebben wij verschillende mogelijkheden. Zo kunnen zij zich vermaken met hutten bouwen, bomen klimmen en trampoline springen. Daarnaast organiseren wij wekelijks allerlei activiteiten waar ze geheel vrijblijvend aan mee kunnen doen. Het Glamping terrein is omgeven met planten en struiken zodat ze niet zomaar de weg op kunnen rennen.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in onze Glamping in Bretagne? Neem contact met ons op, vraag naar de mogelijkheden of plaats een reservering. Wij horen graag van u!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.