Gîte Bretagne met Nederlandse eigenaar

Bent u met uw gezin op zoek naar de ideale vakantie in Bretagne en altijd al in een gîte willen overnachten? Le Cheval Rouge heeft een gîte in Bretagne met een Nederlandse eigenaar. De gîte is omgebouwd vanaf een oude boerderij. De omgeving biedt daarnaast erg veel rust om lekker van de natuur te genieten.

Over de gîte in Bretagne

Le Cheval Rouge beschikt over drie verschillende groottes gîtes. Zo zijn er gîtes voor 6-8 personen, 5 personen of 4 personen. De gîtes zijn opgebouwd vanaf een oude boerderij door de Nederlandse eigenaars. De chalets bevinden zich vlakbij het Bretonse plaatsje Prat. Naast de chalets ligt een kleinschalige camping met ingerichte tenten. 

De omgeving van het gîte in Bretagne

Le Cheval Rouge met haar 3 chalet in Bretagne hebben een ultieme ligging in Bretagne. Het is vlakbij de kust aan het noorden van Bretagne. Bretagne staat om haar prachtige wandelgebied bekend. Buiten het hoofdseizoen verzorgt de Nederlandse eigenaar vanuit de chalet mooie en complete wandelvakanties door Bretagne heen, waar u in 6 dagen enorm veel van de omgeving ziet.

Over de Nederlandse eigenaar

Wij zijn Olivier en Chantal, samen de Nederlandse eigenaar van drie gîtes in Bretagne. Na ons afstuderen besloten wij op avontuur te gaan. Wat begon bij een fietstocht door Mexico eindigde bij het opzetten van een kleinschalige camping met 3 gîtes in Bretagne. Wij hebben getracht qua structuur en cultuur zoveel mogelijk hetzelfde te houden. Daarnaast heeft u het voordeel met een Nederlandse eigenaar dat u in het Frans niet altijd uit te voeten hoeft. 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een gîte in Bretagne, zonder alle Franse moeilijkheden van dien? Onze gîte in Bretagne met een Nederlandse eigenaar biedt voor u de uitkomst. Neem contact met ons op voor meer informatie, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. We horen graag van u!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.