Georganiseerde wandelreizen

Heb je er altijd al van gedroomd om georganiseerde wandelreizen te maken door Frankrijk? Boek dan een compleet verzorgde reis van camping Le Cheval Rouge! Bij ons in Bretagne kun je perfect wandelen. Je geniet hier van de prachtige natuur, de mooiste uitzichten én je verblijft ook nog eens in een prettige accommodatie.

 

Over onze georganiseerde wandelreizen in Bretagne

Boek je één van onze Georganiseerde wandelreizen, dan heb je gegarandeerd zowel een ontspannen als avontuurlijke vakantie. De provincie Bretagne is uitermate geschikt om te gaan wandelen. Er is bijna altijd zon en je kunt genieten van prachtige luchten en adembenemende uitzichten die continue veranderen door het verschil in getijden. Le Cheval Rouge organiseert ook buiten het hoogseizoen georganiseerde wandelreizen. In het voorjaar zie je al het nieuwe groen en de bloemknoppen die overal weer opkomen. Kom je in het najaar, dan kun je tijdens het wandelen bramen plukken en word je omringd door allerlei soorten herfstkleuren. In deze zesdaagse reis ontdekt je gegarandeerd de mooiste plekjes van Bretagne.

 

Over Le Cheval Rouge

Tijdens je wandelvakantie verblijf je bij Le Cheval Rouge. De oude boerderij die er eerst stond, is omgetoverd tot drie prachtige gîtes en deze worden tijdens de georganiseerde wandelreizen verhuurd als chambre d’hôtes. Je krijgt een ruime kamer met eigen badkamer, apart toilet en een klein zitje. De maaltijden worden zoveel mogelijk biologisch bereid met groenten uit eigen tuin. Tijdens het verblijf kun je ook gebruik maken van de sauna, een kano of een oestersafari. Wij bieden individuele georganiseerde wandelreizen, maar ook groepen zijn van harte welkom. In totaal bieden we plaats voor ruim 14 personen.

 

Over de eigenaren

Wij zijn Olivier en Chantal, de Nederlandse eigenaren van Le Cheval Rouge. We hebben elkaar leren kennen tijdens onze studie. Zodra we waren afgestudeerd, zijn we vertrokken naar Mexico om vanaf daar te gaan mountainbiken naar Santiago. Na 10 maanden kwamen we weer terug en zochten we iets om te gaan doen. We mistten het avontuur en bij het zien van de oude boerderij in Bretagne waren we meteen verkocht. Na veel verbouwen kunnen we jullie met trots verwelkomen op onze verbouwde boerderij uit de 19e eeuw.

 

Interesse?

Wil een avontuurlijk vakantie en ben je geïnteresseerd in één van onze compleet verzorgde wandelreizen in Frankrijk? Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.