Familiecamping aan zee

Een familiecamping aan zee, dan zit je bij Le Cheval Rouge goed! De camping in Frankrijk is geschikt voor het hele gezin en ideaal voor kinderen om genoeg te ondernemen! De camping is ideaal om tot rust te komen of te genieten van de omgeving.

 

Over de familiecamping aan zee

De familiecamping aan zee is opgezet door twee Nederlandse eigenaren. De oude boerderij is omgetoverd tot drie prachtige gîtes. Het omgelegen gebied is omgebouwd tot een familiecamping.

De familiecamping heeft een ultieme ligging in Frankrijk. Het is vlakbij aan de kust waarbij je makkelijk naar de zee kan gaan. Verder worden er buiten het hoofdseizoen complete wandelvakanties georganiseerd. Je kan elk stukje van Bretagne bewonderen in maar liefst zes dagen en krijgt zoveel mogelijk van de omgeving te zien.

 

Activiteiten voor kinderen op de familiecamping

De familiecamping uitstekend voor gezinnen met kinderen. Er is een speelplek waar kinderen zonder zorgen zichzelf kunnen vermaken. Het terrein is afgesloten met planten en struiken. Op deze manier kunnen ze niet de weg op rennen. Ze kunnen onder andere hutten bouwen, trampoline springen of in bomen klimmen. Elke week worden er activiteiten georganiseerd waaraan je vrijblijvend mee kan doen.

 

Interesse?

Ben je op zoek naar een familiecamping aan zee? Le Cheval Rouge is dé Nederlandse camping geschikt voor volwassenen en gezinnen. Wil je meer informatie of direct reserveren? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag!

Familiecamping aan zee

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.