Familie camping

Ben jij met je gezin op zoek naar de ideale vakantie in het zuiden? Le Cheval Rouge is een familie camping in Frankrijk. Dit maakt de camping ideaal om lekker tot rust te komen, de omgeving te bekijken en van de natuur te genieten.

 

Over de familie camping in Frankrijk

De familie camping in Frankrijk is opgezet door twee Nederlandse eigenaren. De Nederlandse eigenaar heeft een oude boerderij omgezet tot drie prachtige gîtes en het omgelegen gebied omgebouwd tot een familie camping in Frankrijk.

 

De omgeving

Le Cheval Rouge heeft als familie camping in Frankrijk een ultieme ligging. Het is vlakbij de kust aan het Noorden van Bretagne. Daarnaast staat Frankrijk bekend om haar prachtige wandelgebieden. Buiten het hoofdseizoen zorgt de eigenaar van de camping voor mooie en complete wandelvakanties door de streek heen, waardoor je in zes dagen zoveel mogelijk van de omgeving te zien krijgt.

 

Activiteiten voor kinderen op de familie camping in Frankrijk

Op ons één hectare tellende terrein is er een ideale speelplek voor kinderen. het is afgesloten met planten en struiken zodat de kinderen niet de weg op kunnen rennen. Ze vermaken zich met hutten bouwen, in bomen klimmen, trampoline springen en heel veel natuurlijke ontdekkingen. Wekelijks organiseren we activiteiten waar je vrijblijvend aan mee kan doen, niets moet maar alles kan.

 

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in een vakantie op een familie camping in Frankrijk? Onze Nederlandse familie camping in Frankrijk biedt voor jou de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.