Chalet in Bretagne

Bent u met uw gezin op zoek naar de ideale vakantie in Frankrijk en altijd al in een chalet willen overnachten? Le Cheval Rouge heeft een chalet in Bretagne met een Nederlandse eigenaar. Het chalet is omgebouwd vanaf een oude boerderij. De omgeving biedt daarnaast erg veel rust om lekker van de natuur te genieten.

 

Over het chalet in Bretagne

Le Cheval Rouge beschikt over drie verschillende groottes chalets. Zo zijn er chalets voor 6-8 personen, 5 personen of 4 personen. De chalets zijn opgebouwd vanaf een oude boerderij door de Nederlandse eigenaars. De chalets bevinden zich vlakbij het Bretonse plaatsje Prat. Naast de chalets ligt een kleinschalige camping met ingerichte tenten. 

 

De omgeving van het chalet in Bretagne

Le Cheval Rouge met haar 3 chalet in Bretagne hebben een ultieme ligging in Bretagne. Het is vlakbij de kust aan het noorden van Bretagne. Bretagne staat om haar prachtige wandelgebied bekend. Buiten het hoofdseizoen verzorgt de Nederlandse eigenaar vanuit de chalet mooie en complete wandelvakanties door Bretagne heen, waar u in 6 dagen enorm veel van de omgeving ziet.

 

Over de Nederlandse eigenaar van het chalet in Bretagne

Wij zijn Olivier en Chantal, samen de Nederlandse eigenaar van drie chalets in Bretagne. Na ons afstuderen besloten wij op avontuur te gaan. Wat begon bij een fietstocht door Mexico eindigde bij het opzetten van een kleinschalige camping met 3 chalets in Bretagne. Wij hebben geprobeerd qua structuur en cultuur zoveel mogelijk hetzelfde te houden. Daarnaast heeft u het voordeel met een Nederlandse eigenaar dat u in het Frans niet altijd uit te voeten hoeft op deze camping in Frankrijk. 

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een chalet in Bretagne, zonder alle Franse moeilijkheden van dien? Onze Chalets in Bretagne met een Nederlandse eigenaar biedt voor u de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van u!

chalet Bretagne

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.