Gîtes in Bretagne

Bent u met uw gezin op zoek naar de ideale vakantie in Frankrijk en altijd al in een gîte willen overnachten? Le Cheval Rouge heeft meerdere gîtes in Bretagne. De gîtes in Bretagne zijn omgebouwd vanaf een oude boerderij. Daarnaast biedt de omgeving ruimte voor veel rust en lekker genieten van de natuur.

 

Over de gîtes in Bretagne

Le Cheval Rouge beschikt over gîtes in drie verschillende groottes. zo zijn er gîtes voor 6-8 personen, gîtes voor 5 personen of gîtes voor 4 personen. De verschillende chalets bevinden zich vlakbij het plaatsje Prat in Bretagne. Naast de verschillende chalets, ligt een kleine camping met vooraf ingerichte tenten.

 

De omgeving bij de gîtes in Bretagne

Le Cheval Rouge met haar 3 gîtes in Bretagne hebben een ultieme ligging in Bretagne. Het is vlakbij de kust aan het noorden van Bretagne. Bretagne staat om haar prachtige wandelgebied bekend. Buiten het hoofdseizoen verzorgt de Nederlandse eigenaar vanuit de chalet mooie en complete wandelvakanties door Bretagne heen, waar u in 6 dagen enorm veel van de omgeving ziet. Meer over de wandelvakanties leest u hier.

 

Over de Nederlandse eigenaar van het gîte in Bretagne

Wij zijn Olivier en Chantal, samen de Nederlandse eigenaar van drie gîtes in Bretagne. Na ons afstuderen gingen wij op een fietstocht door Mexico. Het avontuur wat daar begon eindigde in het opzetten van een kleinschalige camping met 3 gîtes in Bretagne. Wij hebben geprobeerd qua structuur en cultuur zoveel mogelijk hetzelfde te houden.

 

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in één van onze gîtes in Bretagne? Onze gîtes in Bretagne met een Nederlandse eigenaar bieden voor u de uitkomst. Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van u!

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.