Camping Noord-Frankrijk

Wil jij genieten van een heerlijke vakantie in het prachtige Frankrijk? Le Cheval Rouge is een kleinschalige camping in Noord-Frankrijk. Onze kleinschalige camping bevindt zich in een groene omgeving waardoor je heerlijk tot rust kunt komen in de natuur.

Over de camping in Noord-Frankrijk

Je vindt onze camping in de provincie Bretagne, vlakbij het plaatsje Prat. Hier hebben wij een vakantieboerderij omgetoverd tot 3 gîtes waar je heerlijk tot rust kunt komen. Op het omgelegen stuk grond hebben wij een kleinschalige camping gecreëerd. Hier kun je een compleet ingerichte tent huren of een kampeerplaats voor je eigen caravan, camper, tent of vouwwagen.

De omgeving van onze camping

Le Cheval Rouge heeft een prachtige ligging in Bretagne. Je kunt ons namelijk vlakbij de kust in het Noorden van Bretagne vinden. Bretagne staat bekend om haar prachtige wandelgebied. In het naseizoen verzorgen wij vanaf onze camping mooie en complete wandelvakanties door Bretagne. In 6 dagen laten wij jou kennismaken met de mooiste plekjes in de omgeving!

Over ons

Wij zijn Olivier en Chantal en komen oorspronkelijk uit Nederland. Tijdens onze studietijd in Amsterdam hebben wij elkaar leren kennen. Na ons afstuderen besloten we om van Mexico naar Chili te fietsen. Toen was het tijd voor een carrière in Nederland, maar de drang naar avontuur bleef. Zo vonden we deze oude onbewoonde herenboerderij op het Bretonse platteland. De boerderij hebben we zoveel mogelijk in de originele staat te behouden zodat de authentieke uitstraling behouden bleef.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in het verblijven op onze camping in Noord-Frankrijk? Neem vrijblijvend contact met ons op, reserveer of vraag naar de mogelijkheden. Wij horen graag van je!

camping Noord-Frankrijk

"*" geeft vereiste velden aan

Voor boekingen bel of reserveer online.